Madenciler, resepsiyonda Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici ile bir araya geldiler. Destici  tüm Türkiye'ye Anadolu insanın mütevaziliğini gösterdiklerini ifade ederek madencilere tek tek teşekkür etti.

 

"TTK ÖZELLEŞTİRİLEMEYECEK"

Türkiye Taşkömürü Kurumu’nun özelleştirilmesinin önünü açan yasa tasarısı TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda kabul edilerek, yasa tasarısının meclis oylamasında Torba Yasa’dan çıkartılması için çalışmalar devam etmesi hususunda BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, TTK'nın özelleştirilemeyeceğini beyan ederek,   madencilerimizin yanında olduklarını ifade etti. Destici, "Parti olarak her zaman kapımız sonuna kadar açık" dedi.


 

MADENCİ EVLADI ARAL DA KONUŞTU

Resepsiyona Genel Başkanı Mustafa Destici ile katılan ve görüşmede bulunan BBP Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Tolga Aral da, "Bir Zonguldaklı ve bir madenci evladı olarak bu konunun takipçisi olduklarını söyledi. Bu noktada ne yapılması gerekiyorsa üzerlerine düşen her şeyi yapmayı hazır olduklarını" ifade etti.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ve MKYK Üyesi Tolga Aral madencilerle buluşmalarını sosyal medya hesaplarından da paylaşarak desteklerini ifade ettiler.