Zonguldak Merkeze bağlı Yayla Ortaokulu öğrencileri 19 Mayıs Atatürk”ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında 24 Mayıs 2013 tarihinde düzenlenecek olan Müzik ve Şiir Dinletisi gecesine 64 kişilik dev çocuk korusu kadrosu ile hazırlıklarını aralıksız olarak sürdürüyorlar.

Yaklaşık 15 günden bu tarafa Yayla Ortaokulu Müzik Öğretmeni Selda Günay Yavaş tarafından büyük bir titizlikle hazırlanan dev çocuk korosu düzenlenecek olan özel gecede 1970”li yılların çocuk sevilen sanatçıların söyledikleri şarkılardan Sev kardeşim, İşte öyle bir şey, memleketim, Arkadaş ve Senden başka gibi şarkılarını söyleyecekler.

Yayla Ortaokulu Müdürü Ahmet Bozdemir ise, 19 Mayıs Atatürk”ü Anma Geçlik ve Spor Bayramı haftası etkinlikleri ve aynı zamanda okulumuzun sosyal faaliyetleri proğramı kapsamında müzik öğretmenimiz ve öğrencilerimiz tarafından 64 kişilik kalabalık öğrenci koromuz 24 Mayıs 2013 Cuma günü akşamı saat 19.30 da okulumuz sinama salonunda düzenleyeceğimiz müzik ve şiir dinletisi gecesine özel bir çalışma ile devam etmekteyiz. Özellikle eski yılların unutulmayan şarkılarına çalışan öğrencilerimizin bu başarılı çalışmaları bizleri son derece memmun etmektedir. Gecemize tüm velilerimizi ve öğrencilerimizi bekliyoruz “ dedi.