Kdz. Ereğli’de faaliyet gösteren ve her yıl düzenlediği kermesler ile dikkatleri üzerine çeken Uzunmehmet Öğrencilere Yardım Derneği, Karadeniz bölgesinin en büyük kermesini düzenlenen görkemli tören ile açtı. Yüksek Öğrenim Erkek Öğrenci Yurdu ve Çilek Kız Öğrenci Yurtlarında barınarak eğitim gören öğrenciler yararına düzenlenecek olan kermesin açılışına Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, İlçe Müftüsü Recai Albayrak, MÜSİAD Kdz.Ereğli Şube Başkanı İbrahim Sezer, Ereğli Belediye Meclis üyeleri ve davetliler katıldı.

 

KREDİ KARTLI SATIŞ

Beyaz eşyadan mobilyaya, giyim eşyasından ev tekstiline ve gıdaya kadar istenilen her türlü ihtiyaçların bulunacağı kermeste her türlü ihtiyaç maddeleri kredi kartı ile de satışa sunuluyor. Kermes töreninde konuşan Kdz. Ereğli Talebe Yurtları Sorumlusu Ahmet Baştan, her türlü çocuk kaçırma, taciz ve tecavüz gibi gayri ahlaki olayların yaşandığı günümüzde öğrenci olmanın zorluğuna değindi.

 

UYSAL EĞİTİME DEĞİNDİ

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, belediye olarak eğitime her zaman destek vermeye hazır olduklarına dikkati çekti. Eğitimin önemine vurgulayan ve tüm öğrencilere başarı temennisinde bulunan Uysal’ın konuşmasının ardından protokol tarafından kermes kurdelesi kesildi.

 

DEVE KESİLECEK

Uzunmehmet Öğrencilere Yardım Derneği tarafından hayırseverlerin katkıları ile açılacak olan kermes için Ereğli’ye getirilen deve burada kesilerek döner yapılacak ve geliri öğrencilerin eğitimi için kullanılmak üzere satılacağı açıklandı.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)