Zonguldak'ta sokaklarda kalan şahsın, donarak ölmekten kurtarıldığı bildirildi.
Edinilen bilgiyi göre, Zonguldak'ta sokaklarda yaşayan 44 yaşındaki Azmi Nalbant, donarak ölmekten Zonguldak Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü ekipleri tarafından kurtarıldı.
Kozlu'da Pazar yerinde tenekede yaktığı ateşle ısınan ve tezgah altına serdiği kilim ve battaniyesine sarılarak dondurucu soğuklarlarda hayata tutunmaya çalışan 44 yaşındaki Azmi Nalbant, yeniden sıcak yuvaya kavuşturuldu. Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü ekiplerince ikna edilen Nalbant, önce temizlendi, sonra da huzurevine yerleştirildi.
Nalbant'ın yeniden hayata döndürmek için mücadele ettiklerini belirten Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Kemal Gümrükçü, Nalbant'ın hastanede tedavi altında tutulduğunu ifade etti.
Gümrükçü, Aldığımızda, gerçekten çok kötü durumdaydı. Güzelce temizlettik, temiz kıyafetler giyindirdik. Sonra sıcak bir yuva sahibi oldu. Şimdi de hastanede tedavisini yaptırıyoruz. Elinden bir darbe almış, kırıklar olabilir.
Sanırım, soğuklarda üşümemek için sürekli kolonya içmiş. Böbreklerinde büyük tahribat var. Ayrıca psikolojik de sorunları oluşmuş, Bunlarla ilgili tedavileri var. Uzun bir tedavi sürecine girdi dedi. Ekiplerin Nalbant'ın güçlükle ikna edebildiği ve sıcak bir yuvaya yerleştirilebildiği öğrenildi.