Kaymakam İbrahim Çay beraberinde daire müdürleri, il genel meclis üyeleri ile Ramazanlı ve Çevlik köylerine giderek yapılan çalışmaları yerinde inceledi, vatandaşın ve muhtarların sorunlarını dinledi.

 

Kaymakam İbrahim Çay: Devlet vatandaş işbirliğinin en güzel örneklerini göstermeye devam ediyoruz. Biz vatandaş için varız, vatandaşlarımızın sıkıntılarını sorunlarını çözmek üzere bu koltuklarda oturuyoruz. Devletimizin imkanlarını vatandaşlarımızın da destekleri ile hizmete dönüştürme çabası içerisindeyiz.

 

Göreve geldiği günden buyana başarılı çalışmaları ile taraflı tarafsız her kesimin beğenisini kazanan Kdz.Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar, İlçe Sosyal Hizmetler Müdürü Necdet Kocaman, Kdz.Ereğli İlçe Özel İdare Müdürü Cevdet Yiğit, Şantiye Şefi Kaan Güçer, AKP İl Genel Meclis Üyesi Nail Eski, CHP'li İl Genel Meclis Üyeleri Kenan Gündoğdu, Muhammet Arslan, Kdz.Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şakir Başol ile Ramazanlı ve Çevlik köylerine giderek yapılan çalışmaları yerinde inceledi köy muhtarı ve vatandaşların sorunlarını dinledi.

 

YOLLAR PARKEYE KAVUŞTU

İlk olarak Ramazanlı Köyüne giden Kaymakam Çay ve beraberindeki heyet Köy Muhtarı Cengiz Acar'dan yapılan parke çalışmaları hakkında bilgi aldı ve çalışmaları yerinde inceledi. Köy Muhtarı Cengiz Acar, Çalışmaları büyük ölçüde tamamladık, parke çalışmalarının sona ermesi ile rahat bir nefes aldık emeği geçen destek olan herkese şükranlarımızı sunuyorum dedi.

 

OKULDA İNCELEME

Ardından Ramazanlı Köyü İlköğretim Okulu'na giden Çay ve yöneticiler okul içerisinde kısa bir inceleme yaptı. İlköğretim okulunda 9 kişinin eğitim ve öğretim gördüğü belirtilirken önümüzdeki yıl bu sayının 10'a yükseleceği ve okulun kapanmayacağına dikkat çekildi. Kdz.Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar bazı noktalarda öğrenci sayısının 10'dan az olmasından ötürü okulları kapattıklarını bilgi olarak katılımcılara aktardı. Ardından Çevlik Köyüne geçildi ve köy muhtarı Muhammet Sezer'den köyün sıkıntıları, yapılan çalışmalar hakkında bilgi alındı.

 

BAŞKANDAN TEŞEKKÜR

Kdz.Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şakir Başol burada yaptığı konuşmasında, Yapılan hizmetler ortada Kdz.Ereğli Muhtarlar Derneği olarak hizmet eden çivi çakan herkesten Allah razı olsun diyoruz sözleri ile konuştu.

 

SORUNLAR ÇÖZÜLÜYOR

Kdz.Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay'da ziyaretlerin ardından gazetecilere yaptığı açıklamasında, Daire müdürlerimiz, İl Genel Meclis Üyelerimiz ile Ramazanlı ve Çevlik Köylerinde yapılan çalışmaları yerinde inceledik sıkıntılarını dinledik ve çözümü konusunda hareket ettik. Devlet vatandaş işbirliğinin en güzel örneklerini göstermeye devam ediyoruz. Biz vatandaş için varız, vatandaşlarımızın sıkıntılarını sorunlarını çözmek üzere bu koltuklarda oturuyoruz. Devletimizin imkanlarını vatandaşlarımızın da destekleri ile hizmete dönüştürme çabası içerisindeyiz. Bize her konuda destek veren başta sayın Valimiz Erol Ayyıldız olmak üzere İl Genel Meclis üyelerine, muhtarlarımıza, vatandaşlarımıza emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ifadelerine yer verdi.