Kdz.Ereğli Devlet Hastanesi'nde ilk kez lazerle varis ameliyatı gerçekleştirildi. Batı Karadeniz bölgesinde ilk kez yapılan uygulamada ameliyat olan 6 kişi 1 gün içerisinde taburcu oldu.

Tıp alanındaki teknolojik gelişmeleri yakından takip eden Ereğli Devlet Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi bölümünde 6 hastaya lazerle varis ameliyatı uyguladı. Hastaların ameliyattan bir gün sonra yürümeye başladığı belirtildi. Operasyonu gerçekleştiren Operatör Dr. Cevdet Furat, ameliyat olan hastaların sağlık durumlarının çok iyi olduğunu ve ameliyatın hemen sonrasında taburcu edildiklerini kaydetti. Dr. Furat, Hastamızın durumu şu anda klasik yapılan ameliyatlara göre son derece iyi. Operasyonun hemen sonrasında ilk saatlerde yürüme şansına sahip. Batı Karadeniz bölgesinde de ilk kez yapılan bir operasyon olduğu için hastamız hem hasta konforu açısından, hem de yaşam kalitesi açısından oldukça güvenli. Bundan sonra hastamız yaklaşık bir ay boyunca bizim kontrolümüzde kalacak. Bir ay sonrasında istediği yaşam kalitesinü sürdürmeye devam edecek. dedi.

 

"ATILIMLAR DEVAM EDİYOR"

Kdz.Ereğli Devlet Hastanesi başhekimi Operatör Doktor Muharrem Erdem de devlet hastanesi olarak yeniliklere devam edeceklerini söyledi. Erdem, Hastanemiz atılımlarına devam ediyor. Son yıllarda yaklaşık 5 yılı aşan bir süredir her türlü modern teçhizatı hastanemize getirmiş bulunmaktayız. Her çıkan yeniliği takip ediyoruz. İlgili uzman arkadaşlarımız da yenilikleri takip ediyor. Bizlere talepte bulunuyorlar. Bizler de bu talepleri yerine getirmek için elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz. Hastanemizde son teknoloji ameliyatların yapılmasından dolayı da son derece gururluyuz. Hastamıza geçmiş olsun dileklerimizi sunuyorum. Operasyonu gerçekleştiren doktorumuz Cevdet Furat bey' e teşekür ediyorum dedi.