Kdz.Ereğlili olan ve yıllardır berberlik yapan 60 yaşındaki İbrahim Şahin, Akarca Mahalle Muhtarlığına ait binanın yanındaki beton zeminde yağışlı havalarda ise Orta Camisinde bulunan tuvalette yaşıyor.

Kdz.Ereğli'de 60 yaşındaki İbrahim Şahin sokaklarda yatıyor tanıdıklarının desteği ile yaşamını sürdürüyor. Akarca Mahallesi Muhtarlık binasının hemen yanındaki beton zemin üzerine koyduğu kartonların üzerinde yağışlı havalarda ise Orta Cami tuvaletinde yatıp kalkan eski berber İbrahim Şahin devletin yardım elini bekliyor. Mağdur olduğunu ve artık dayanacak gücünün kalmadığını söyleyen İbrahim Şahin, Kdz.Ereğlililiyim ve şuan sokakta yatıyorum. Akarca Mahallesi Muhtarlığının yanındaki alan yatıp kalktığım yer, yağışlı havalarda ise Orta Caminin tuvaletinde duruyorum. Ailemin hepsini kaybettim daha önceki yaşamımda berberlik yapıyordum ve şuan berberlik yaptığım dönemden tanıdığım kişilerin yardımı ile geçinebiliyorum. Geçen gün yattığım yerdeki battaniyelerimi ve eşyalarımı bile çalmışlar bende Suat Önder'e gittim sağolsun her zaman olduğu gibi yine bana destek oldu eşya aldı. Yarın ne olacağım ise belli değil sözleri ile konuştu.
Makine Mühendisi Suat Önder ise İbrahim Şahin'i eskiden tanıdığını belirterek, Üzülüyorum beton zeminde yatıp kalkıyor elimizden geldiğince yardım etmeye çalışıyoruz. Yetkililerin sahip çıkacağına inanıyorum dedi.