Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız, halkın kendisiyle daha rahat görüşebilmesi için makam odasının kapısını gün boyu açık bırakıyor.
Son Valiler Kararnamesi ile Mahalli İdareler Genel Müdür Yardımcılığı görevinden Zonguldak Valiliği'ne atanarak 29 Ağustos'ta görevine başlayan Erol Ayyıldız'ın ilk icraatı, makam odasının kapısını halka açmak oldu.
Daha önce Ordu'nun Ulubey, Kahramanmaraş'ın Ekinözü ve Rize'nin Çayeli ilçelerinde kaymakamlık, Bitlis'te ise vali yardımcılığı görevlerinde bulunan Vali Ayyıldız, halkın kendisine daha rahat ulaşabilmesi ve görüşebilmesi için makam odasının kapısını gün boyu açık bırakıyor. Vali Ayyıldız'ın kapısı, içeride misafirleriyle görüşürken de kapanmıyor.  Ayyıldız, 45 yaşında Vali olarak atandığını, eskiden görev yaparken de makam odasının kapısını açık tuttuğunu belirterek, "İlk göreve başladığım zaman da insan odaklı hizmet anlayışına sahip olduğumuzu söylemiştim. Vali olduktan sonra aynı uygulamayı devam ettiriyorum. Makama açılan diğer kapıyı da önümüzdeki günlerde açacağım.  Kapılar gün boyu bütün ziyaretçilere açık olacak. İnsanlar buraya geldiğinde bana ulaşıp derdini anlatabilmeli" dedi.