Devrek Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Ertan Civak’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

 

Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Civak’a tebrik ziyaretinde bulundu. Ziyarette, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş’in yanı sıra Belediye Meclis Üyeleri, okul müdürleri, cami imamları, mahalle ve köy muhtarları, dernek başkanları hazır bulundu. Gebeş, yaptığı konuşmada, hayırlı olsun dileklerini dile getirdi. Civak’ın TSO Başkanı seçilmesinden dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti. Gebeş, Civak’ın başkanlık için gerekli bilgi ve donanıma sahip olduğunu yakından bildiğini söyleyerek sözlerini sürdürdü:
"Sizin bölgemizin sanayisinin gelişmesi için yapılması gerekenleri yapacağınıza inanıyorum. Beldemize yapmış olduğunuz yatırımlarla başarılı bir iş adamı olduğunuzu biliyorum. Bölgemizin için önemli işadamlarından birsini bu görevde olduğunu görmek bizleri memnun etti. Bu anlamda yeni seçilmiş olduğunuz görevinizde size üstün başarılar diliyorum. Allah mahcup etmesin" dedi. 

Mayıs ayında gerçekleşen seçimlerle birlikte başkan koltuğuna oturan Civak ise, Çaydeğirmeni için yıllarca mücadele ettiğini ve Çaydeğirmenili olmaktan gurur duyduğunu söyledi. Civak, sözlerini sürdürdü:
“Biz Çaydeğirmenliyiz, fakat artık bizim bölgemiz Eğerci’den başlayarak Bakacakkadı’da bulunan EMKO’nun oraya kadar sürüyor. Büyük bir potansiyele sahip toprak sınırlarına sahibiz. Devrek TSO olarak iyi konumdayız. İki tane ilçeye sahip olmamız da büyük bir avantaj, güç birliği yapılması açısından da çok iyi bir şey. Bu anlamda sizin de sanayiye ve sanayicilere ne kadar önem verdiğinizi biliyorum. Siz bize elinizden gelenin fazlasını yaptınız. Sadece bizim sanayimize değil bölgede bulunan sanayilere ve sanayicilere ne kadar destek olduğunuzu biliyorum. Onun için hep beraber güç birliği yapalım ve bölgemizin kalkınmasına el birliğiyle katkı sağlamalıyız. Sizinde bu konuda bizlerden desteklerini esirgemeyeceğinizden eminiz. Ziyaretiniz için çok teşekkür ediyorum" dedi.

Ziyarette, karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunan Gebeş ve Civak’ın yanı sıra muhtarlar, kooperatif başkanları ve diğer katılımcılarda soru ve önerilerini ifade etti. Çaydeğirmeni Cami İmamı Hasan Kalıncı’nın ettiği duaların ardından ziyaret sonlandırıldı.