AK Parti Devrek İlçe Başkanlığı Kongresi'nde mevcut Başkan Özcan Özmekik güven tazeledi.


Çınar Otel'de gerçekleştirilen kongreye AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Köksal Toptan, Özcan Ulupınar, Ercan Candan, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, İl Genel Meclisi Başkanı İsmail Terzi, belediye başkanları, belde başkanları ve sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı.
Saygı duruşu ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan kongre öncesi konuşma yapan Özcan Özmekik, Teşkilatımızın 2008'de kurulmasının ardından hemen bir yıl sonra 2009'da yerel seçimler oldu; merkez ilçeyle beraber üç tane belediyemiz bizim partimizdeydi, bu sayede de ilçe teşkilatımız partimize güç vermiştir. Yüzde 57 oy oranıyla da demokrasiye de büyük oranda katkı sağladığımızı düşünüyorum, tüm Devrek halkına da şükranlarımı sunuyorum dedi.

"ÇOK ÇALIŞTIK, ÇOK ÇABALADIK"

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar ise konuşmasında şöyle dedi:
Devrek'te Ak Parti hareketini başlattığımız andan itibaren için çok çalıştık, çok çabaladık, çok mücadele ettik, bunları unutmayacağız, unutturmayacağız. Karşımızda belediye, karşımızda sivil toplum kuruluşlarının birçoğu, karşımızda iş adamları, karşımızda milletvekili ve Devrek'te herkesin yıllardır desteklediği siyasi görüş, bunlarla mücadele ettik, kadın, erkek. O günlerde herkes AK Partili olduğunu da açık yüreklilikle söyleyemezdi. Ancak hamdolsun, çok şükür hep birlikte başardık, bu günlere geldik. İlk günden bu güne kadar emek veren kadın erkek bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Başbakanımız bu çalışmamın daha büyük ölçekte ülke genelinde yaptı dedi.

RAUF DENKTAŞ'A RAHMET DİLENDİ

TBMM Eski Başkanı ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan ise konuşmasında hayatını kaybeden KKTC Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'a rahmet diledi.

İŞTE YENİ YÖNETİM

Murat Durdubaş, L.İbrahim Kadem, Emre Ocakcıoğlu, Hülya Cantekin, Celal Ulupınar, Songül Ayanoğlu, İlhan Gümüş, Serdar Kelebek, İsmet Bostancı, Yüksel Karka, Yılmaz Çömez, Ahmet Çavuşoğlu, Murat Özmekik, Şenol Ahlatlı, Nevzat Şimşek, Osman Çantı, Emrah Korum,Emine Kamçı, Azime Madenci, Fahrettin Uzundal, Muhammet Kayapınar, Akif Deliacı, Gülbiye Güler Lenger, Ali Çorak.