Devrek’te seçimi çok az bir oy farkı ile kaybeden CHP Devrek Belediye Başkan Adayı Songül Malkoç beraberinde parti yöneticileri, belediye meclis üyeleri ve kadın kolları üyeleriyle Çaycuma İlçe Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’yı ziyaret edip kendisini başarılarından dolayı tebrik ettiler.

 

Songül Malkoç ve beraberindeki heyeti CHP’li Belediye Başkanı Bülent Kantarcı Belediye meclis salonunda ağırlayarak kendileri ile bir süre karşılıklı olarak sohbet etti.

 

“GÜZEL BİR İZ BIRAKTINIZ”

“Benim içinde bu çok anlamlı ve önemli bir ziyaret oldu” diyen Başkan Kantarcı, “  CHP’nin artık kendi içindeki kavgayı bırakıp ülkeyi yönetmek için başarıya odaklanması ve yüzünü dışarıya çevirmesi lazım. Aslında Zonguldak’ın da buna ihtiyacı var.   Biz birlik ve beraberlik içinde olursak kişisel meselelerimizi bir taraf itersek partimiz ve memleketimizin başarısını ön plana çıkarırsak başarı yakalanabiliyor.  Devrek’te bu kadar az farka seçimin kaybedilmesi birileri bu işe destek olmak yerine köstek olmayıp destek olsalarmış orada da Çaycuma’daki başarının yakalanabileceğini  bize gösteriyor.  Yani bu sonuçlardan ders çıkarmamız lazım.  Songül Hanım Devrek’te Çok güzel bir kampanya ile çok başarılı bir seçim geçirdi.  Siz Devrek’te seçimi kaybetmediniz çok güzel bir iz bıraktınız. Devrek’i sizinle birlikte bütün Türkiye izledi. Bıkkınlığa ve yılgınlığa yer vermeden bu işe devam edeceksiniz.  Bizimde Devrek ile birlikteliğimiz her zaman devam edecek” dedi.

 

MALKOÇ; YÜZDE 120 BAŞARI SAĞLADIK

Songül Malkoç ise şöyle konuştu: “Devrek’te bu başarıyı yakaladıysak bu arkadaşlarımızın kadınlarımızın gençlerimizin ve çok değerli Devrek halkının bize verdiği güven ve destekle bu işi başardık.  Çok az bir oyla seçimi kaybettik ama yapacak bir şey yok biz yolumuza devam edeceğiz.  Yüzde 120 başarı sağladık. Milli irade bize sahip çıktı.  Takdir böyle oldu. Sizi de bu süreçten başarılı çıkıp başkanlığı kazandığınız için tebrik etmek için bugün ziyaretinize geldik. Gururumuz oldunuz.  Onurumuz oldunuz. 35 yıl sonra Çaycuma’da belediye CHP’ye geçti. Sizden sonra Saltukovaya bugün gidecektik ama başkanımız Zerrin Hanım Ankara’ya gitmiş. Bir başka günde inşallah onu da ziyaret edeceğiz.”

 

 Songül Malkoç Belediye Başkanı Kantarcı’yı ziyaretinin ardından CHP Çaycuma İlçe teşkilatını da ziyaret etti.

 

(Haber Merkezi)