Saadet Partisi Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Gökhan Göktaş, polemik ve medyatik olsun diye mevcut belediye başkanına hakaret edip onun yaşını dile dolamak gibi terbiyesiz bir siyaset izlemeyeceğini açıkladı.

 

Göktaş sosyal paylaşım sitesinden yaptığı açıklamada, işsizlikle boğuşan ve sürekli göç veren Ereğli’nin sorunlarının çözümü yerine polemiklerle uğraşıldığına dikkati çekti.

 

Göktaş açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

“Saadet Partisi Belediye Başkan adayı olarak diyorum ki, ‘Biz gelince çok tartışılan festival bugünkü haliyle kesinlikle olmayacaktır. Şikayetleri dikkate alacağız ama biz Ereğli ye hizmet için çıktığımız bu yolda kentimiz işsizlikle boğuşurken, genç nüfus geleceğini göremeyip şehri terk ederken, göç alan şehir göç verir konumuna gelmişken, yapılması gereken pek çok şey varken işi gücü bırakıp sırf polemik olsun, medyatik olalım, üç beş oy alalım diye sürekli mevcut Belediye Başkanına hakaret etmek, onun yaşını dile dolamak gibi terbiyesiz bir siyaset izlemeyeceğimiz gibi, bütün sorunları sadece festivale bağlayıp, çözümü sadece orada aramak zavallılığına da düşmeyeceğiz. Çünkü AKP’li belediyelerin hemen hepsi zaten festival yapıyor.

 

“ŞAŞAYA KAÇTILAR”

Biz biliyoruz ki iktidar partisi ne kadar eleştirse de geldiğinde festivale devam edecektir. Çünkü Milli Görüşteyken hizmet eden belediyeler, gömleği çıkartıp AKP ye geçtikten sonra hizmeti bıraktılar, şaşaya kaçtılar, borca girdiler, festivallere sarıldılar. Siz 1989 dan beri Türkiye de ki Milli Görüş Belediyeciliğine iyi bakın neler yapmış, neleri kaldırmış, nasıl yönetmiş. Diğerleri hava civa”