Toyota Plaza Göktepe Yönetim Kurulu Başkanı Atalay Göktepe, "Hizmet vermeye başladığımız yeni plazamızda, ‘Dijital Konsept’e geçtik” dedi.

 

Göktepe, 600 metrekare showroom, 800 metrekare mekanik servis, 1250 metrekare karoprat/boya, 800 metrekare Xchangeby Toyota (ikinci el) olmak üzere 3450 metrekaresi kapalı alan, 2000 metrekaresi açık alan, toplamda 5450 metrekareyi kapsadığını söyledi.

‘Dijital Konsept’ ile hizmet verdikleri yeni plazada müşterilerin birçok istek ve taleplerini kendilerinin düzenleyerek, görebileceklerini anlatan Göktepe, şöyle dedi: “Showroom’da, müşterilerimize bilgisayar ortamlı yardım ve anlatım imkanı sunuluyor. Bu sayede araç üzerinde birçok seçeneği,belirleyip, uygulayabiliyorlar.  Örneğin; Showroom’a giren müşterimiz, almak istedikleri araç üzerinde bulunmasını arzu ettikleri çeşitli aksesuarları, özel ekran vasıtası ile sanal ortamda kendileri araca yerleştirip görme imkanına sahipler. Hatta, evlerinde dahi akıllı telefonlar vasıtası ile TOYOTA sitesinde oluşturdukları görseli, showroomdaki ekranımıza yansıtıp, ‘ben bu aracı, bu şekilde istiyorum’ diyebiliyor. Müşterilerimiz, Toyota Finans ekranından kredi başvurularını sorgulayabilecek. ‘Olmazsa olmazımız’ saydığımız Hibrit’i anlatan sürekli aktif ekran mevcut.”

 

SON SİSTEM SERVİS HİZMETİ

Göktepe, araç servis bölümünün de tamamen yenilendiğini belirttiği açıklamasında, “Aynı şekilde servis alanımızdaki mekanik ve kaporta/boya bölümlerinde, tüm cihaz ve ekipmanlarımız sektördeki gelişen son teknoloji ile donatıldı. Dolayısıyla servis alanımızda da, komple yenilen sistemlerle müşterilerimize daha kaliteli hizmete başladık” diye konuştu.

 

X CHANGE BY TOYOTA

TOYOTA’nın başlattığı ‘Xchangeby Toyota’ hizmetinin de aynı şekilde bölgeye yansıttıklarını dile getiren Göktepe, şunları söyledi: “Bu hizmetimizle de, Toyota’nın ‘Xchangeby Toyota’ konsepti ile oluşturduğumuz ikinci el araç satışı yapılacak kapalı alan da, plazamızda oluşturuldu. Bunun için, binamızın ikinci katında 800 metrekare alanda ikinci el otomobiller satışa sunuluyor.  Ereğli-Zonguldak karayolu üzerindeki Ören Mahallesi Hüseyin İbrahim İzmirli Caddesi No:7 adresindeki TOYOTA PLAZA GÖKTEPE’de hizmete sunduğumuz yenilikleri, tüm otomobil severlerin gelerek,görerek yaşamasını bekliyoruz. Aynı zamanda, yeni plazamıza taşınmamıza özel cazip kampanyalardan yararlanmalarını istiyoruz” dedi.