DİNAMİT İLE KAPATILDI

Zonguldak Dilaver Mahallesi'nde kaçak olarak işletilen kömür ocağının faaliyetine son verildi. Verilen bilgilere göre F.B. isimli şahsın bahse konu mahallede iki adet kaçak kömür ocağı işlettiği tespit edildi, ocak içerisinde yapılan incelemede ise ray ve elektrik sisteminin bulunduğu, ocak çevresinde ve içinde çalışan kimsenin olmadığı belirtilmiş olup kaçak kömür ocağı dinamit kullanılmak suretiyle faaliyetlerine son verildi. Şüpheli F.B. ise yakalanarak olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

ÇELİK KASAYI AÇTILAR

Zonguldak Meşrutiyet Mahallesi Tahir Karaoğuz Caddesi Demirci Çarşısında bulunan bir firmada kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin çelik kasayı açtığı belirtildi. Söz konusu yerde C.K. faili meçhul şahıs veya şahısların işyerindeki çelik kasayı açarak içindeki evrakları karıştırdıklarını ayrıca kasanın yaylarının da zarar gördüğünü iddia ederek şikayetçi oldu. Olaya karışan faili meçhul kişi ya da kişiler ise polis tarafından aranıyor.

BIÇAKLA YARALADI

Zonguldak Yayla Mahallesi Mimar Süreyya Aytaç Caddesi üzerinde meydana gelen olayda Ü.O., eşi olan M.O.'nun kendisiyle zorla cinsel ilişkiye girmek istediğini, bu konudan dolayı M.O. ile aralarında çıkan tartışma neticesinde şüphelinin kendisi ile kız kardeşi olan F.A.'yı meyve bıçağıyla boyun ve el kısımlarından yaraladığını, kızı olan mağdur şahsın ise bu tartışmadan zarar gördüğünü iddia ve şikâyet etti. Olayda kullanıldığı iddia edilen biri sarı diğeri metal renkli iki adet meyve bıçağı ele geçirilirken yaralı 2 kişinin hayati tehlikesinin bulunmadığına dair doktor raporu alındı. Şüpheli M.O. ise gözaltına alındı.

MESAJ KAVGASI

Zonguldak Yayla Mahallesi Liman Caddesi üzerinde eski erkek arkadaşına ait cep telefonundaki mesajları, yeni erkek arkadaşı olan S.K.'nin okuduğunu,  bu konudan dolayı da kendisi ile aralarında çıkan tartışma neticesinde kendisini elle darp ettiğini iddia ederek B.K. isimli kadın şikayetçi oldu. B.K.'nin hayati tehlikesinin bulunmadığına dair doktor raporu alınırken şüpheli ise yakalandı.

İNTİHARA TEŞEBBÜS

Kozlu'ya bağlı Kozlu Köyü İhsaniye Mahallesi TTK Lojmanlarında migren hastası olan R.U., Levemax ve Zybn isimli ilaçlardan bir miktar içmek suretiyle intihara teşebbüs ettiği açıklandı. Hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan R.U.'nun hayati tehlikesinin bulunduğu ve tedavisinin de hastanede devam ettiği belirtildi.

ÖNLERİNİ KESTİLER

Kdz.Ereğli Orhanlar Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde meydana gelen olayda 1 kişi gözaltına alındı. B.E. ve C.E 7-8 kişilik grubun çalıştıkları gazinoya geldiklerini, şahıslara gazinonun kapandığı söylediklerini akabinde ise 67 LE 815 plakalı araçla bahse konu yerde seyir halindeyken C.Ç. ve faili meçhul şahısların içinde bulunduğu 67 AH 745 plakalı araçla önlerini keserek kendilerine hakaret ettiğini iddia ederek şikayetçi oldular. Araç sürücüsü yakalanırken  olay ile ilgili de soruşturma başlatıldığı açıklandı.

SİLAH ÇEKTİ

Kdz.Ereğli Murtaza Mahallesi Dış Çeşme Sokak üzerinde meydana gelen olayda S.Y. şahıs, annesi olan G.P. ile diğer A.S.'nin nikâhsız aynı evde yaşadıklarını, ikamette bira içmesinden dolayı da şüpheli A.S.'nin kendisini elle darp ederek tehdit ve hakaret ettiğini ayrıca şüpheli A.S.'nin kendisine silah çektiğini iddia ederek şikayetçi oldu. Olayda kullanıldığı iddia edilen bir adet Yavuz -16 marka T 6368/09B36533 seri numaralı ruhsatlı tabanca, bu tabancaya ait bir adet boş şarjör ele geçirilirken S.Y.'nin hayati tehlikesinin bulunmadığına dair de doktor raporu alındı. Şüpheliler yakalanarak olay ile ilgili de tahkikata başlanıldı.

ZEHİRLEDİ İDDİASI

Kdz.Ereğli Elmatepe Mahallesi Esentepe Sokak üzerinde M.K., F.K., ve E.K., komşuları olan A.K., R.K., şahısların bahçelerine zehirli su döktüklerini ve suyun değdiği meyveleri yemeleri sonucu ise zehirlendiklerini iddia ederek şikayetçi oldular. Bahse konu bahçede yetişen meyveler ziraat mühendisleri tarafından incelenme altına alınırken olaya karışan iki şüpheliye ulaşılamadığı ve arandığı belirtildi.

İKİ KİŞİ KAYIP

Kepez Mahallesi Hacı Eyüp Sokak üzerinde meydana gelen olayda 2 kişi kayıplara karıştı. İ.u. önceki gün Kdz.Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek zekâ özürlü oğlu olan B.U.'nun ikametten ayrıldığını ve bir daha ikamete geri dönmediğini, kendisi gibi zekâ özürlü olan İ.Y. ile birlikte kaçmış olabileceğini iddia ederek şikayetçi oldu. Kaçtıkları iddia edilen iki kişi ise polis tarafından aranıyor.

AİLE KAVGASI

Gülüç Bekyeri Mahallesi Bekyeri Caddesi üzerinde meydana gelen olayda çocuklarını görmek için eve gelen eşi ile tartışınca şikayetçi oldu. Alınan bilgilere göre E.E., eşi olan M.A.Ç.'nin mahkemenin 6 ay evden uzaklaştırma cezası verdiğini, M.A.Ç.'nin çocukları görmesi için tekrar eve aldığını ancak şüpheliyle aralarında yine tartışma çıktığını ve şüphelinin kendisini elle darp edip saçından tutarak tehdit ettiğini iddia ederek şikayetçi oldu. E.E.'nin alınan doktor raporunda hayati tehlikesinin olmadığı belirtilirken baba M.A.Ç. ise yakalandı.

UYUŞTURUCU YAKALANDI

Devrek İsmetpaşa Mahallesi Tel Sokak Yeşil Yurt Köyü, Davulcuoğlu Mahallesi'nde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik alınan istihbarı bilgiler neticesinde, alınan arama kararına istinaden şüpheli M. ve S.Ç.' a ait ikametin bahçesinde yapılan aramalarda, fındık ile fasulye bahçelerinin arasında bulunan ve değişik uzunluklarda olan toplam 484 kök Hint keneviri ile kurutulmaya bırakılmış ve içerisinden erkekleri alınmış halde bulunan 200 gr esrar maddesi ele geçirilmiş, şüpheli B.Ö.' a ait iş yerinde yapılan aramada ise kavanoz içerisinde saklanmış halde bulunan daralı ağırlığı 340 gr olan kubar esrar maddesi ele geçirilmiş, şüphelilerden B.Ö. ile M.Ç. gözaltına alınırken olay ile ilgili de soruşturma devam ediyor.

ZORLA GÖTÜRÜYORMUŞ!..

Devrek Yeni Mahalle Karakök Sokak üzerinde S.B. ve E.A. komşusu olan E.A.'nin kendilerine ait köpeği kendi evine zorla götürdüğünü gördüklerini, bu konudan dolayı da şüpheliyle aralarında çıkan tartışma neticesinde şüphelinin kendilerine tehdit ederek hakarette bulunduğunu;  ayrıca şüpheli şahıs ekip otosuna bindiği sırada ise aracın sürgülü kapısını sertçe çekerek sürgüsünden çıkmasına neden olduğu belirtildi. Yakalanan E.A.'nın ifadesinin ardından serbest bırakıldığı da öğrenildi.

ARI TAKLA ATTIRDI

Çaycuma İstasyon Mahallesi İstasyon Caddesi üzerinde meydana gelen kazada 1 kişi hafif şekilde yaralandı. Alınan bilgilere göre saat 14.30 sıralarında M.M.,  67 ZA 997 plakalı aracıyla bahse konu cadde üzerinde seyir halindeyken araç içerisinde bir arının sürücü bacağına konduğunu, arıyı kendinden uzaklaştırmaya çalıştığı sırada ise aracın direksiyon hâkimiyetini kaybederek yoldan çıkması sonucu takla attığını iddia etti. Mağdurun hayati tehlikesinin bulunmadığına dair doktor raporu alınırken olayla ilgili tahkikata ise başlanıldı.