Kdz.Ereğli’de Eyüp Keskin, direksiyon başında sara krizi geçirdi. Park halindeki minibüse çarpan Keskin’e ilk müdahaleyi kaza yerinden geçen hemşire yaptı.

 

Kaza, Ereğli-Yeşiltepe kara yolunda meydana geldi. İş çıkışı ağabeyi Gökhan Keskin (26) ve 3 arkadaşı ile birlikte Yazıcılar köyüne gitmek için 67 TR 069 plakalı otomobille yola çıkan Eyüp Keskin (24), Yeşiltepe Mahallesi İmam Hatip Lisesi önünde direksiyon başında sara nöbeti geçirdi. Ağabeyi Gökhan Keskin’e ‘Arkada araba var mı?' diye soran Eyüp Keskin, sağa park etmeye çalıştı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü Eyüp Keskin, park halinde olan 67 LD 853 ticari minibüse arkadan çarparak otomobili durdurabildi.

Otomobil içerisinde bulunanlar kazadan yara almadan kurtulurken, sara nöbeti geçiren Eyüp Keskin otomobilden çıkartılarak yere yatırıldı. Olay yerinden geçen bir hemşire, sağlık görevlileri gelinceye kadar Keskin’e ilk müdahaleyi yaptı. 112 sağlık ekiplerinin gelmesiyle Eyüp Keskin, tedavi edilmek üzere Ereğli Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Sürücünün ağabeyi Gökhan Keskin, kardeşinin hasta olduğunu ve direksiyon başında nöbet geçirdiğini söyledi. Ereğli Devlet Hastanesi'ne götürülen Eyüp Keskin’in kazadan yara almadan kurtulduğu ve sara nöbeti nedeniyle tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Polis, kaza ile ilgili soruşturmasını sürdürüyor.