Kısa adı KEALMED olan Kdz. Ereğli Anadolu Lisesi Mezunlar Derneği Ağız ve Diş Sağlığı Söyleşileri düzenleyerek amaçlarının öğrencilere konunun önemini bir kez daha hatırlatarak ve yapılan yanlış uygulamalar konusunda dikkatlerini çekebilmek olduğunu söylediler.
Organizasyonda sunumları hazırlaran Kdz. Ereğli Anadolu Lisesi mezunlarından Sinem Kayapınar, Sitem Çelebi, Gürkan Kaya ve Fatih Yavuz'a teşekkür ettiklerini ifade eden KEALMED Yönetimi konu ile ilgili şu açıklamaya yaptı:
"Bizler kendi kazanımlarımızı en etkin biçimde Okulumuza, Öğretmenlerimize ve Öğrencilerimize faydalı olabilecek şekilde sunmaya çalışmaktayız.
Ağız ve Diş Sağlığı, küçük yaşlardan itibaren her ailenin, çocuklarına öğrettikleri temel vücut temizliklerinden birisidir.
Dernek olarak bizler 09.11.2009 ve 12.11.2009 tarihlerinde yapmış olduğumuz Ağız ve Diş Sağlığı Söyleşileri ile amacımız Öğrenci kardeşlerime konunun önemini bir kez daha hatırlatmak ve varsa yaptıkları yanlış uygulamalar konusunda dikkatlerini çekebilmekti.
Bu organizasyon ile bizlere sunumları ile yardımcı olan Diş Hekimleri; 2003 Mezunları Sinem Kayapınar ve Sitem Çelebi'ye, 2004 Mezunumuz Gürkan Kaya ve 2002 Mezunumuz Fatih Yavuz'a  verdikleri bilgiler için teşekkür ederiz.
Ayrıca 1992 Mezunumuz Togay Cimit'in yardımları ile öğrencilerimize dağıtılmak üzere 1000 adet diş macunu gönderen Colgate firmasına ve yine talebimizi geri çevirmeyerek öğrencilerimize dağıtılmak üzere bizlere 1000 adet diş fırçası gönderen Banat firmasına teşekkür ederiz. Organizas-yonumuzun başarılı olduğunu düşünüyor ve ileri ki yıllarda gelecek genç kardeşlerimiz için tekrarlarını yapmayı planlıyoruz."