Kamu Hastaneleri Birliği Zonguldak Genel Sekreteri Dr. Korkut Eren ve beraberindekiler Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi inşaatını inceledi. 
Kamu Hastaneleri Birliği Zonguldak Genel Sekreteri Dr. Korkut Eren, Zonguldak Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dr. Emre Erbaycu, AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve partili yöneticiler, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi inşaatını inceledi.
Heyet, şantiye şefinden inşaat hakkında bilgiler aldı. Ziyarette konuşan AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, Bu inşaatın yapımıyla alakalı takipçisi olduk. Zeminle ilgili bir zaman aşımı oldu. Aslında hedef 2013 ilk çeyreğinde hayata geçmiş olmasıydı. Ama sonuçta kalıcı bir bina yapıyorsunuz. Zemin önemlidir. Geçmişte yapılan binalara baktığınızda şu anda bina yorgunluğu var. Bu yüzden kamu binalarının bazılarında güçlendirme yapılıyor. İnşaatı için 3-4 ay çok gecikmiş bir zaman değil. Burası tamamlandıktan sonra Zonguldak halkına modern bir tesis yapacağız. Şu anki Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yoğun. Burası bu yoğunluğu azaltacak. Şehir merkezinden de uzak değil. Mithatpaşa Tüneli bittikten sonra buralara ilçelerdeki ve beldelerdeki vatandaşlarımız çok daha kolay ulaşacaklar diye konuştu.
Kamu Hastaneleri Birliği Zonguldak Genel Sekreteri Dr. Korkut Eren ise "Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hizmetlerinde gelinen bir nokta vardı. Özellikle 2007'den bu yana çoğu ilde kiralık binalar vardı. İyi bir alanda hizmet verecek. 4 bin metre kare çok geniş bir alan. Hem hekim sayısı da artacak. Hem de fiziki mekan olarak böyle bir bina Zonguldak'a yakışacak" diye konuştu.