Alaplı Feshane Şenlikleri Genel Koordinatörü Selma Ekşi dert yandı.

Alaplı'da feshane şenliklerinin organizatörüne bir dokunduk bin ah işittik. Bu etkinliklerin maliyetinin yüksek olduğunu ve bir çok zorlukları da beraberinde getirdiğini ifade eden Genel Koordinatör Selma Ekşi, satantların boş kalmasından şikayet ederken destek talebinde bulundu.  Ekşi, stant kiralarının yüksek bulunması nedeniyle indirime gittiklerini de belirttiği açıklamasında derdini şu sözlerle dile getirdi:

HİZMETİN KARŞILIĞINI
ALAMIYORUZ
"Stant kiralarımız 1.750 idi. Alaplı kaldıramadı. Biz bütçe olarak 97 milyarlık organizasyon kurduk, bütün masraflarla beraber. Bu fiyatlar benim elemanlarıma verdiğim maaşın dışında.
Bu proje Alaplı'ya ağır geldi. Şuan elimizde 5 tane sponsor var ve 7 tane standımız dolu. Toplam stant sayımız ise 40 tane. 2 tane standı 750. 00 Bin TL'den 1.500TL.ye verdik. Bu iş stresli bir iş. Şuan bir gelirimiz yok. Bu organizasyon genelin de 8 bin TL'ye mal oldu. (Şafak Sönmez, 3.500TL, Canlı yayın, 3.500TL, Süsleme,1.00 TL) Alaplı halkı çok duyarsız.  Bence Alaplı'da siyasi olduğunu düşündüğüm bir bölücülük var. Bazı iş adamları projelerdeki veya sponsorlardakilerin imzasına bakıyorlar. Alaplı Belediye başkanı Dr Nevzat Çimenoğlu manevi olarak yanımızda bize destek çıkıyor. Bu durum karşısında bir şey yapamıyor. Burada verdiğimiz hizmetin karşılığını alamadık. Sırf bu organizasyon için Kral Karadeniz TV de
Haftanın 5 günü çalışan eşim 3 senelik işini bıraktı, sırf bize destek olmak ve Alaplı halkına eğlenceli günler yaşatmak için. Bu kurduğumuz stantlar bize 17 milyara mal oldu.
Bize Burada manevi olarak destek olan iş adamlarımıza Erginler ve Beşler'e Hasan Ergin ve İsmail Öztürk'e desteklerini esirgemedikleri için çok teşekkür ederim.
Ayrıca K.d.z Ereğli'nin esnaflarından Yazıcıoğlu Kuyumcusu İrfan Yazıcıoğlu Bey'e misafirperverliği ve ilgileri için çok teşekkür ederim. Bu organizasyonu duyurabilme açısından Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık'tan anons arabası temin etmek istiyoruz. Tüm halkımızdan bu etkinliklere katılmasını rica ediyorum. Esnaflarımıza' da stantları doldurmaları için Önder Gazetesi aracılığı ile çağrı yapıyorum.  Esnaflarımız stantları doldurmazsa halk buraya gelmez."