Zonguldak Diyabet Diyaliz ve Kronik Hastalar Derneği yönetimi Atatürk Devlet Hastanesi Başhekim Vekili Operatör Dr. Hasan Tosun'u ziyaret etti.
Zonguldak Diyabet Diyaliz ve Kronik Hastalar Derneği Şube Başkanı Çetin Terzioğlu ve yönetimi Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi Başhekim Vekili Operatör Dr. Hasan Tosun'u ziyaret ederek, diyabet hastaları için hastanede bir diyabet hemşiresinin görevlendirilmesini istedi. Çetin Terzioğlu, "Tıp Fakültemizde ve diğer Devlet Hastanemizde diyabet hemşiremiz var. Atatürk Devlet Hastanemizde de bir diyabet hemşiresinin olması konusunda desteklerini bekliyoruz. Hastanemiz için ne yapılacaksa dernek olarak biz elimizden geleni yapmaya hazırız. Ziyarete bizleri kabul ettiği için teşekkür ediyoruz" dedi.
Atatürk Devlet Hastanesi Başhekim Vekili Operatör Dr. Hasan Tosun da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.
Tosun, "Sivil toplum örgütlerinin güçlenmesi hastalara sahip çıkması hem hastalar için hem de hastanemiz açısından muhatabımız olacağından güzel bir şey.
Hemşire konusunda yardımcı olmaya çalışacağız. Elimizden gelen desteği de vermeye çalı-şırız, bugüne kadar da destek verdik.İki tane dahiliyeci arkada-şımız yönetimde. Kendilerine ziyaret ettikleri için teşekkür ediyorum" diye konuştu.