Alaplı Belediyesi, inşaat çalışması tamamlanan Alaplı Devlet Hastanesi Diyaliz Merkezi binasına "yol açma" çalışması yapıyor.
Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen, Diyaliz Merkezi binasına "yol açma" çalışmalarını yerinde inceleyen Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, beraberinde Devlet Hastanesi Başhekimi Genel Cerrah Fuat Gündoğdu ve Hastane yetkilileriyle birlikte, yakın bir zamanda hizmete açılması planlanan Diyaliz Merkezi binasını da gezerek bilgi aldı.
"Alaplı Devlet Hastanesi Başhekimi" olarak görev yaptığı dönemde, ilçedeki böbrek hastalarının çevre yerleşim birimlerindeki diyaliz merkezlerine gidiş dönüşlerinde büyük sıkıntılar çekmesi üzerine, girişimlerini olumlu sonuçlandırmayı başararak, hayırsever işadamlarının da katkısıyla Diyaliz Ünitesi binası inşaatının temelinin atılarak, kaba inşaatının bitirilmesini sağlayan Alaplı Belediye Başkanı Dr.Nevzat Çimenoğlu, Diyaliz Merkezi'nin en kısa sürede hizmete girmesi için Alaplı Belediyesi olarak elden gelen desteğin verileceğini bildirdi.  Bunun için hemen, "yol açma" çalışmalarını başlattığını ifade eden Başkan Çimenoğlu, diğer eksiklerin giderilmesi noktasında da gereken desteğin verilmeye devam edileceğini bildirdi. Başkan Çimenoğlu, böbrek hastalarını büyük bir sıkıntıdan kurtaracak tesisin hizmete başlayacağı günü büyük bir heyecanla beklediğini de sözlerine ekledi.
Diyaliz Merkezi'nin son durumuyla ilgili olarak Belediye Başkanı Dr.Nevzat Çimenoğlu'na bilgi veren Devlet Hastanesi Başhekimi Fuat Gündoğdu, Diyaliz Merkezi'ni, iç donanımını da tamamladıktan sonra yakın bir zamanda hizmete açmayı planladıklarını kaydetti.