Devrek Diyanet Sen tarafından istişare toplantısı düzenlendi. Devrek'te faaliyette bulunan Türkiye Diyanet-Sen Temsilciliği tarafından düzenlenen istişare toplantısında il yöneticileri ile ilçe yöneticileri bir araya geldi.
Türkiye Diyanet Sen Devrek İlçe temsilciliğinde gerçekleştirilen toplantıda, sorunlar masaya yatırıldı. Konuyla İlgili bilgi veren Devrek Diyanet-Sen Devrek temsilcisi Muharrem Yaprak, "Zonguldak genelinde diyanette görev yapan gerek imamlarımız gerekse diğer memur arkadaşlarımızın kazanımları, gelecek toplu görüşmelerde neler yapılabileceği konularını ele aldık. Ayrıca din görevlisi arkadaşlarımıza Diyanet-Sen olarak en iyi hizmeti nasıl verebiliriz konusunda da görüş alışverişinde bulundu. Bizim görevimiz Zonguldak Diyaneti'nde görev yapan en üst seviyedeki memur arkadaşımızdan diğer çalışanlarına kadar tüm sorunlarını çözmektir. Şimdiye kadar bunda başarılı olduk. Bu çalışmalarımız kesintisiz devam edecektir dedi.
Düzenlenen istişare toplantısına, Diyanet-Sen Zonguldak Şube Başkanı H. İbrahim Kulaç, Çaycuma Temsilcisi Hüseyin Kurubaş, Ereğli Temsilcisi Bekir Günaydın, Gökçebey Temsilcisi Bahattin Eserli, Alaplı Temsilcisi Hüseyin Gökgöz ile il yönetim kurulu üyeleri katıldı.