Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof.Dr.Mehmet Emin Özafşar ve Diyanet İşleri Başkanlığı Dini Yayınlar Daire Başkanı Dr.Yüksel Salman, Zonguldak İl Müftüsü Selami Emen'i ziyaret ettiler.
Karabük ve Bartın illerini kapsayan istişare toplantılarının ardından gerçekleşen ziyarette, Müftülük birimleri de ziyaret edildi ve Müftülük çalışmaları ile ilgili olarak brifing sunuldu.
Müftülük hizmet binası inşaatını da ziyaret eden Prof.Dr.Mehmet Emin Özafşar ve Dr.Yüksel Salman, Müftülük çalışmalarının başarılı ve uyumlu bir şekilde sürdürülüyor olması sebebiyle Emen'e teşekkür ettiler.
Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof.Dr.Mehmet Emin Özafşar ve Diyanet İşleri Başkanlığı Dini Yayınlar Daire Başkanı Dr.Yüksel Salman'a ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini ifade eden İl Müftüsü Selâmi Emen, Zonguldak'ta Diyanet İşleri Başkanlığı'nı en güzel şekilde temsil etme gayreti içerisinde olduklarını belirtti.
Ziyaret sonunda Müftü Emen, görevlilerle en kısa zamanda istişare toplantısı yapmak için temennide bulundu ve bu talep de uygun görüldü.