Kurulduğu günden bu yana yayın yaşamını kesintisiz ve  günlük  olarak sürdüren Ereğli Önder Gazetesi, Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumlulukları Bildirgesi yayınlandıktan sonraki ilk 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nün (2000 yılında) yıldönümünde bu ilkelere olan bağlılığını manşetten duyurmuştu.


Geride kalan 25 yıl içinde, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ile Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü’nün düzenlediği yarışmalarda 9 ödül kazanan Önder Gazetesi, özellikle toplumsal konularda bölgenin sesi, gözü ve kulağı olmanın sorumluluğuyla yayın yaşamını sürdürüyor. 

Ereğli ÖNDER, üstlendiği kamu görevini eksiksiz yerine getirebilme heyecanını  hep diri tutarak 26. Yayın yıldönümünü kutlamanın coşkusunu yine okurlarıyla paylaşıyor. 


YAYIN YILDÖNÜMÜ NEDENİYLE KUTLAMALAR...

 

EREĞLİ KAYMAKAMI NAZIM MADENOĞLU:

Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu da 26. yayın yıldönümü nedeniyle telefonu açtı.

 

MİLLETVEKİLİ FARUK ÇATUROĞLU

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu: "Yayın hayatına başladığı ilk günden bu yana ilkeli, tarafsız ve objektif yayın hayatını devam ettiren Önder Gazetesinin 26. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, başta şahsınız olmak üzere gazeteniz ve interaktif çalışanlarınızı tebrik ediyor, selam ve saygılarımı sunuyorum"

MİLLETVEKİLİ ÖZCAN ULUPINAR
AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, İmtiyaz Sahibi Celal Bozkuş'a gönderdiği kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi: "26 Yıl önce yayın hayatına merhaba diyen Önder Gazetesi'nin kuruluş yıldönümünü en içten dileklerimle tebrik ediyorum. Güçlü bir demokrasi için tarafsız ve ilkeli hareket eden Önder Gazetesi, Ereğli ve Zonguldak'ın önemli haber kaynaklarından birisidir. Zor şartlar altında fedakarca haberin topluma ulaşmasını sağlayan Önder Gazetemizin başarılarının devamını diler, şahsınız başta olmak üzere katkılarından dolayı tüm Önder Ailesine teşekkür eder, saygılarımı sunarım"


ZONGULDAK CHP MİLLETVEKİLİ ŞERAFETTİN TURPCU

Yayın hayatına başladığı ilk günden bu yana kaliteli ve tarafsız habercilik anlayışı içinde halkımızın sesi olan, İlimize ve bölge haberciliğine büyük katkılar sağlayan Ereğli Önder Gazetesi’nin 26'ncı kuruluş yıl dönümünü kutluyorum. Şahsınızda gazetenin bugünlere gelmesinde emeği geçen değerli çalışanlarınızı tebrik ediyor, nice başarılı yıllara ulaşmanız dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum. 


AK PARTİ ÖNCEKİ DÖNEM MİLLETVEKİLİ ERCAN CANDAN
AK
 Parti Zonguldak önceki Dönem Milletvekili Ercan Candan, "Önder Gazetesi'nin kuruluş yıldönümünü en içten dileklerimle kutluyor, başarılı ve ilkeli haberciliğinizin devamını diliyorum"


ESKİ MİLLETVEKİLİ ANADOL

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak ve İzmir eski Milletvekillerinden Kemal Anadol: "Ereğli Önder'in 26. yaş gününü kutluyorum. Her gün memleket özlemimi gideren, yerel, bölgesel ve ulusal haber ve yorumlar yapan gazetenizin yazarlarına çalışanlarına, yayıncılarına başarı ve esenlikleri diliyorum. Nice başarılı yıllara"

 

ODABAŞ’TAN KUTLAMA

Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Odabaş telefon ile arayarak, “Ereğli’de bulunamadığım için gelemedim” dedi.

26. Yayın yıldönümü coşkumuzu kutladığını ve etik değerleri savunan yayın politikamıza vurgu yaparak “başarılarınızın devamını diliyorum” sözleriyle konuştu. 


KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERİ MUHARREM ERDEM

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Muharrem Erdem de Önder Gazetesi'nin 26. yayın yıldönümünü kutladı.


ZGC BAŞKANI

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık, "Ereğli ilçemizde yayın hayatını sürdüren, Önder Gazetesinin 26. yılını kutlarken, ilimizde çeyrek asrı geçen bir sürede, devamlı, sürekli ve vasıflı olarak yayımlanan, özel haberleri ile dikkat çeken, ilkeli, objektif ve tarafsız haberciliği ile örnek olan internet haber sitesi ile gündem yaratan ve gazetenin okur kitlesinin de yüksek düzeyde olması, tüm gazete ekibinin başarısı olarak göze çarpmaktadır. Başta imtiyaz sahibi Celal Bozkuş, Yazı İşleri Müdürü Mustafa Kemal Bektaş, Sayfa Editörü Derya Tetik, yazı ailesi, teknik ekip, temsilcilerinin ve dağıtıcılarının da 26. yılını tebrik ederiz. Nice yıllar, nice yaşlara.

 

THK EREĞLİ ŞUBE

Türk Hava Kurumu (THK) Kdz.Ereğli Şube Başkanı Muhammet Likoğlu: "Kurulduğu günden günümüze  kadar ilkeli çağdaş tarafsız yayıncılık anlayışını sürdüren Kdz Ereğli bölgemiz ülkemiz ve yurt dışından ve geniş kitleler tarafından  takip edilen etkili medya kuruluşumuz Önder Gazetemizin 26.yayın yılını kutlar,aynı yayıncılık anlayışı ile nice nice yıllara daha da başarılı ulaşmasını  temenni ederim"

 

MESE İLETİŞİM

MESE İletişim Danışmanlığı Mert Aybars: "Ereğli Önder Gazetesinin kuruluş yıl dönümünü kutlar, güzel haberlerle dolu daha nice mutlu yıllar dilerim"

 

KANDİLLİLİLER DERNEĞİ

Kandilliler Derneği Başkanı Korhan Us: "Önder Gazetesini, kuruluşunun 26. yılında, bölgesel habercilikte gösterdiği hassasiyet ve başarılı yayıncılığı nedeniyle kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum"

 




EREĞLİ EKİP ZİYARETİ

Kdz. Ereğli’nin Ekip Hareketi’nin üyeleri de Gazeteniz Ereğli  Önder’i ziyaret ederek gazetenin Kurucusu ve İmtiyaz Sahibi Celal Bozkuş ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü’nün şahsında tüm personelini kutlayarak başarı dileklerini ilettiler. Kdz. Ereğli Belediye Meclis Üyesi  ve işadamı Eyüp Karaarslan, İşadamı Erol Çivici ziyaretleriyle ve Mimar İlhan Irmak’ta Eskişehir’den telefonla Ereğli Önder’in kuruluşunu kutladılar.

 

EREĞLİLİLER VE OSMANLI ÇİLEĞİ DERNEĞİ

Kdz. Ereğlililer Derneği Başkanı Noyan Keskin, Dernek Başkan Yardımcısı işadamı Bilgin Güven, Kdz. Ereğli Osmanlı Çileği Üreticileri Derneği Başkanı Şaban Çetinkaya, Önder Gazetesi'ni ziyaret ederek başarı temennisinde bulundular.

 


FENERBAHÇELİLER ZİYARETİ

Fenerbahçe Spor Kulübü Ereğli Şube Başkanı Serdar Özbek ve Yönetim Kurulu ile Kdz.Ereğli Fenerbahçeli Taraftarlar Derneği Başkanı Vekili Halil Uzun, Önder Gazetesi'nin 26. yayın yıldönümünü kutladı. Gazete personelini kutlayan ve başarılı çalışmalarının devamını dileyen Özbek, "Haberi doğru ve tarafsız olarak okuyuculara ulaştırıyorsunuz. Gerek gazete gerekse internet sitesi ile toplumun nabzını iyi tutuyorsunuz. Gazetenin sahibinden, dağıtıcısına kadar emeği geçen herkesi kutluyorum" dedi. Sorumlu Müdür Mustafa Kemal Bektaş ile pasta kesen Fenerbahçeliler, şube ve derneğin faaliyetlerine verdiği destekten dolayı da gazete personeline teşekkür etti.

 


DSP EREĞLİ İLÇE BAŞKANI MUSTAFA TİMUR ZİYARETİ

Demokratik Sol Parti (DSP) Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Mustafa Timur, 26. yayın yıldönümüne giren Önder Gazetesi'ne kutlama ziyareti gerçekleştirdi. Sorumlu Müdür Mustafa Kemal Bektaş, Sayfa Editörü Derya Tetik ve muhabir Eyüp Bektaş ile sohbet edip, pasta kesen Timur, gerek gazete gerekse internet sitesi aracılığıyla halkın doğru, tarafsız ve objektif haber almasını sağlayan Önder Gazetesi'ni kutladı. Gazetenin imtiyaz sahibi Celal Bozkuş'a da kutlama gönderen Timur, daha nice yayın yıldönümleri temennisinde bulundu.

 


İŞADAMI İSMET YAZICIOĞLU ZİYARETİ

Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi İsmet Yazıcıoğlu da Önder Gazetesi'nin ofisini ziyaret ederek gazete personelini yeni yayın yıldönümlerinden dolayı kutladı, Sorumlu Müdür Mustafa Kemal Bektaş ile pasta kesti.


ÇAĞDAŞ GAZETECİLER DERNEĞİ BAŞKANI ALİ AYAROĞLU

Çağdaş Gazeteciler Derneği’nin Zonguldak Şube Başkanı Ali Ayaroğlu,   “Basın özgürlüğünün ve etiğinin ayaklar altına alındığı bugünlerde, ilk günkü duruşunu koruyan Önder Gazetesi’nin 26. Yayın yılını kutluyorum” sözleriyle gönderdiği mesajda görüşlerini şöyle ifade etti: “Bugün Anadolu basını zor koşullarda ayakları üzerinde durma savaşı veriyor. Tıpkı Türkiye Cumhuriyeti gibi, Önder Gazetesi de Hasan Tahsin geleneklerinden yola çıkarak onun savunduğu değerlerden cumhuriyeti, demokrasiyi, özgürlüğü, insan haklarını, düşünce ve ifade özgürlüğünü, hukukun üstünlüğünü savunmaya kararlılıkla devam ediyor ve bundan sonrada savunmaya devam edeceğine inanıyorum. Yöremizin ve Anadolu basınımızın yüz akı Önder Gazetesi’nin bugüne gelmesinde emekleri geçen tüm çalışanları kutluyorum. Önder Gazetesi’nin  yeni yaşı kutlu, geleceği aydınlık olsun.” 


Genel Maden İşçileri Sendikası

Yönetim Kurulu

 

 

Sayın Mustafa Kemal Bektaş

Ereğli’de ve Zonguldak ilimizde kendine özgü yayın politikası ile saygın bir yer edinen Önder Gazetesinin 26. Yaşını kutluyor; mahalli basınımızdaki güvenilir çizgisini koruyacağına olan inancımızla şahsınızda tüm çalışanları ve katkı verenleri tebrik ediyoruz.



CEVDET CİVELEK

 

Sayın Celal BOZKUŞ

Önder Gazetesi İmtiyaz Sahibi

 

 

Bölgemizin istikrarlı gazeteleri arasında önde gelen ÖNDER Gazetesi’nin 26. Kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Görsel ve işitsel medyanın yanında yazılı basınımızın yeri elbette farklıdır. Başta ilçemiz olmak üzere, Zonguldak bölgesindeki saygın ve düzeyli gazeteler arasında en iyi yere sahip olan Gazetesi’ne ve değerli çalışanlarına yeni yayın döneminde de başarılar temenni ediyorum.

 

 

 

                                                                      Saygılarımla,


ÇİÇEK GÖNDEREN

Dostlar Meclisi Üyeleri Mehmet Yılmaz, Yaşar Ciğer, Hanefi Çağ, Murat Çatalcam, Hakan Karadeniz, Noyan Keskin, Tayfun Öztürk, Nuri Çavuş. Ekip Hareketi adına  İlhan Irmak, Erol Çivici, Eyüp Karaarslan, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Ereğli Sanat Kurumu Derneği, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Özdemir Alışveriş Merkezi Mevlüt Özdemir. Av. Mesut Avcı, Sanat Kurumu Derneği

 

KUTLAMA YAPANLAR

Sezer Akyürek, Yaşar Sesli, Metin Özcan, Ahmet Özcan, Aydan Eken Er, Mahir Ersöz, İlknur Turtkanca, Ayhan Ünal, İbrahim Doğan, Gülseren Ayyıldız, Salih Özbek, Murat Karadeniz, İsmet Yılmaz, Aysu Gürbüz, Ümit Özergil, Deniz Gül, İsmet Yazıcıoğlu, Mustafa Bektaş, Aynur Erhan Haşhaş, Ahmet Özer, Mücahit Fatih Arslan, Hüseyin Akman, Tacettin Turan, Filiz Yazgan, Sunay Özbey, İhsan Yazıcıoğlu, Ayhan Sönmez, Pervin Yapıcı, Zafer Sucu, Mahmure Yorulmaz, Cihangir Amca, Geyikbeli Mahallesi Muhtarı Tahsin Aslan, Nurgül Üstünbaş, Faruk Kesim, Eyüp Azgın, Reşat Aldemir, Necati Çeçen, Hasan Turgut, Kamil Özışık, Ömür Aslıhan Aktürk, İbrahim Yıldırım, Berkan Yilgör, Birkan Demirel, Halil Uzun, Hüseyin Ernak, Sezer Abbasoğlu, Özlem Dönmez, Ahmet Yıldız, Necmettin Alan, Nihal Zengin Keskin, Mahmut Karımış, Recep Yavuz. Kdz.Ereğliler Derneği Başkanı Noyan Keskin, Ereğli Osmanlı Çileği Üreticilerini Koruma Derneği Başkanı Şaban Çetinkaya, İşadamı Bilgin Güven, Ali Yanık, Volkan Karaahmetoğlu, Özcan Okumuş, Mimar İlhan Irmak, Sabriye Aşır, Turgut Kaçmaz, Saim Akyol, Türktan Ersoy, Asım Şahin, Nusrettin Gür, Orhan Tikici, Emirhan Kartal, Tayfun Seferoğlu, Özlem Arsoy Kölemenoğlu, Dilek Aktan Gürcan, Galip Yıldızhan, Ali Suat Eser, Nazım Civelek, Hicran Morca Gürkan, Mehmet Alpar, Aynur Öner, Durmuş Sevindik, Hakkı Kılıç, İlayda Alagöz, Nazmi Özden, Tülay Baytar Sucu, Ahmet Özer, Ali İşitmez, Maksut Beykoz, Cemal Yağmuroğlu, Deniz Karaduman, Ahmet Uzun, Burçak Güneşi, Türker Uçarı, Ali Çetkin, Makbule Hastürk Candan, Bülent Özer Ergan, Berkan, Şükran Özgenç Boran, Korhan Us, Filiz-Recep Yazgan, Ahmet Yıldız, Pınar Özdemir Gürel, Turgut Civelek, Ayşen Alagöz, Fikret Ak, Ali Yorulmaz, Muzaffer Gençdoğan, Mehtap Altuntaş, Isdu Alpar, Suade Kışlalı, Özcan Başol, Hakimiyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Fikri Kapan, Haberhayat İmtiyaz Sahibi Doğan Gönüllü, Hakimiyet Gazetesi'nden Gazeteci Şafak Negüzel. Antalya'dan işadamı bir dönem gazetecilik yapan Mustafa Uysal, Turgut Kaçmaz. Necmettin Yaşar