Türkiye Taşkömürü Kurumu Maden Makineleri Fabrika İşletme Müdürü İsmail Tanju Ünver, başvurduğu emeklilik işlemleri doğum gününde tamamlandı.
Türkiye Taşmörü Kurumu'nda yaklaşık 39 yıl 10 ay çalışan Makine Yüksek Mühendisi İsmail Tanju Ünver, emeklilik için müracaatın onaylanması üzerine işlemleri tamamlandı. Doğum günü olan Kurban Bayramı'nın ilk gününde emekliye ayrılan İsmail Tanju Ünver, doğum günü olan 25 Ekim'de emekliye ayrıldı.
Ünver için, işletme müdürlüğünü yaptığı işyerinin yemekhanesinde veda yemeği verildi. Veda yemeği ise iş yerinde her yıl kurban bayramında verilen kurban yemeği ile verildi. Yemeğe ise TTK Genel Müdürü Burhan İnam, GMİS Genel Başkanı Eyüp Alabaş, bazı işletme müdürleri, sendika yöneticileri ve Ünver'in mesai arkadaşları katıldı.
Buruk bir mutluluk yaşadığını belirten Ünver, Böyle güzel bir ayrılık olması nedeniyle buruk bir mutluluk yaşıyorum. Herkese teşekkür ediyorum dedi.
Ünver'e, mesai arkadaşları adına teşekkür plaketi ve çeşitli hediyeler verildi. Veda yemeği, yapılan duanın ardından son buldu.