Alaplı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden kişinin cenazesi, doğum gününden bir gün önce defnedildi.

 

Önceki akşam, Belen köyünde Yavuz Selim Kocaman'ın kullandığı tarım aracının devrilmesi sonucu hayatını kaybeden kuaför Cihan Temel’in (19) cenazesi, Alaplı Devlet Hastanesi morgundan yakınları tarafından alınarak iş yerinin önüne getirildi.Burada helallik alınmasının ardından Temel için Belen Köyü Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine yakınları ve arkadaşlarının yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.Kılınan cenaze namazının ardından Temel'in cenazesi, aile mezarlığında toprağa verildi.Yarın doğum günü olduğu öğrenilen Temel için sosyal paylaşım sitesinde çok sayıda taziye mesajı yayımlandı, "İnsanlar hayal kırıklığıdır" yazılı fotoğrafı dikkati çekti.

 

Dün akşam Belen köyünde Yavuz Sultan Kocaman'ın kullandığı tarım aracı virajı alamayarak devrilmiş, aracın altından çıkarılarak sağlık ekiplerince Alaplı Devlet Hastanesine kaldırılan Cihan Temel, müdahalelere rağmen yaşamını yitirmişti. Kazada sürücü ve araçta bulunan İrfan Turkan yaralanmıştı.                  

 

(Haber: Cem Sürmeneli)