Anadolu Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü Şahin Elçi hastane ile ilgili yeni doktor transferleri ile hastane hakkında kamuoyunu bilgilendirme toplantısı yaptı. Hastane kadrosu hakkında açıklamada bulunan Elçi şunları söyledi: Hastanemiz tüm batı Karadeniz bölgesinde 7 Mayıs 2007 tarihi itibari ile hizmet vermektedir. Bölgenin ilk Özel Hastanesi olan Ereğli Anadolu Hastanesi tüm tıbbi donanım ve son teknoloji cihazlarla hizmet verirken günlük bin 200 hastaya poliklinik hizmeti verirken günlük 30–35 civarı her türlü ameliyat yapılmaktadır. Bunun yanı sıra yeni branşlar ve doktor transferleri yaptıklarını da açıkladı. Bir iki hafta içindede plastik ve estetik cerrahi branşı açılacak olup akabinde güzellik merkezide hizmete girecektir

UZM. DR. ABDULLAH ŞEKERCİ
FİZİK TEDAVİ VE REHABİLİTASYON UZMANI
Tıp Fakültesinden 1977 yılında mezun oldu. Askerlik ve pratisyen hekimliğinin ardından 1983-1986 yılları arında İstanbul Haydar Paşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Fizik Tedavi Bölümü'nde ihtisasını tamamladı. 1986'da Kdz.Ereğli Devlet Hastanesi'ne atandı. 25 yıl Ereğli'de görev yaptı ve kamudan emekli olup Özel Ereğli Anadolu Hastanesi'nde Fizik Tedavisi Bölümü'nü kurarak burada göreve başladı.
Anadolu Hastanesi'nde her türlü fizik tedavi hastasına poliklinik ve tedavi hizmeti verilmekte olup, aynı zaman da fizik tedavi salonunu da  hizmete girmiş vatandaşlara hizmet konusunda her türlü imkan sağlanmıştır. 20/ 05/1954 Zonguldak doğumlu olan Uzm.Dr.Abdullah Şekerci evli ve 2 erkek çocuğu sahip.

OP. DR. NADİR ERENOĞLU
BEYİN CERRAHİSİ
İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi 1977 yılında mezun oldu. Kısa süre Devrek'te görev yaptı. 1978-1979'da askerlik görevini tamamladı. 1979'dan sonra Devrek'te Sigorta hekimliği yaptı. 1982'de Bakırköy Ruh Sağlığı Hastanesi'nde 5 yıl görev yaparak  ihtisasını tamamladı. Daha sonra eski SSK yeni adıyla Atatürk Devlet Hastanesi'nde 2007 Temmuz ayına kadar Beyin Cerrahi görevinde bulundu ve buradan emekli oldu. Daha sonra Erdemir'de 2,5 yıl Sağlık Müdürlüğü yaparak, Kdz.Ereğli Echomar Hastanesi'nde 1,5 yıl Beyin Cerrahi Bölümü'nde hizmet verdi. Daha sonra oradan Özel Kdz.Ereğli Anadolu Hastanesi'nde göreve başladı ve halen daha aynı yerde görevini sürdürüyor.
1953 Zonguldak doğumlu olan Op.Dr.Nadir Erenoğlu,  bekar olup  1 kız ve 1 erkek olmak üzere 2 çocuk sahibi.

UZMAN DR. ÜMRAN GÖKGÖZ KALE
CİLDİYE
2004 yılı Ankara Gazi Üniversitesi mezunu. Ankara Dışkapı  Eğitim Araştırma Hastanesi 2004-2010 yılları arasında görev yaptı. 2010'dan bu zaman kadar Çaycuma Devlet Hastanesi'nde mecburi görevini tamamladı. Şuan halen Kdz.Ereğli Anadolu Hastanesi'nde görev yapıyor.
Çankırı ili 1982 doğumlu olan Uz.Dr. Ümran Gökgöz Kale evli ve 4 yaşında bir çocuğu var. 

UZMAN DR. NEJLA SARITAŞ
NÖROLOJİ
2005  yılı Uludağ Üniversitesi mezunu. Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt Araştırma Hastanesi'nde ihtisasını tamamladı. 2005-2010 yılları arasında  yaklaşık 14 ay Hakkari Yüksekova'da mecburi hizmetini tamamladı. Daha sonra Kdz.Ereğli Anadolu Hastanesi'nde göreve başladı ve halen aynı yerde hizmetini devam ettiriyor.  Ordu'nun Gürgentepe ilçesinden olan Uz.Dr.Nejla Sarıtaş 1980 doğumlu, evli ve 3,5 yaşında erkek çocuğu sahibi.