Kaçak sigara satan
1 kişi yakalandı
Zonguldak'ta Kom Şube ekipleri gümrük kaçağı sigara satan 1 kişi yakalandı. Evde ve araçta yapılan aramalarda ise 247 paket sigara ele geçirildi. KOM Şube Müdürlüğü ekiplerinden alınan bilgiye göre; Yeşil Mahalle Gölbaşı Sokaktaki evde ve 42 EJ 108 plakalı araçta kaçak sigara olduğunu ihbarını alan Kom Şube ekipleri adrese baskın düzenledi. Yapılan baskında polis ekipleri evde ve araçta yaptıkları aramada 247 değişik markalarda kaçak sigara ele geçirildi. Kaçak sigaraları satan A.B. isimli kişi ise gözaltına alındı.


5 bin TL değerinde
sigarayı çaldılar
Devrek ilçesinde bir markete giren kişi ya da kişiler çeşitli markalarda toplam 5 bin TL değerinde sigaraları çalarak kayıplara karıştılar. Devrek İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinden alınan bilgiye göre; Yeni Mahalle Kantarcılar Sokakta S.Y. isimli kişinin işlettiği marketin giriş kapısının camını kırarak içeriye giren kişi ya da kişiler çeşitli markalarda toplam 5 bin TL değerinde sigaraları çalarak kayıplara karıştılar. Olay yerine gelen polis ekipleri incelemelerinin ardından sigaraları çalan kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

Telefon dolandırıcıları
azıtmaya başladı
Zonguldak'ta 1 kişiyi telefonla arayarak ve kendisini 'Jandarma Komutanı' olarak tanıttığını ve verdiği hesap numaralarına ATM'den toplam bin 150 TL yatırarak dolandırıldı.Çaycuma İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinden alınan bilgiye göre; Ahlatlı Köyünde C.K. isimli kişi kullanmış olduğu telefonu arayan kişi, kendisini 'Jandarma Komutanı' olarak tanıttığını ve kendisinin verdiği telefon numaralarına toplam bin 150 TL para yatırdı. Bir süre sonra ise dolandırıldığını anlayan kişi polise giderek telefon ile arayana kişiden şikayetçi oldu. Polis ekipleri yaptıkları incelemede telefondaki kişinin verdiği hesap numaralının sahipleri O.İ. ve İ.D. isimli kişileri yakalamak için çalışma başlattı.


9 kişiye 778'şer TL
ceza kesildi
Devrek'te yasaklı malzeme ile balık avlayan 9 kişiye jandarma ekipleri tarafından kişi başı 778 TL para cezası kesildi.Devrek İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinden alınan bilgiye göre; Akçabey Köyünden geçen dereden yasaklı malzemeler ile balık avlayan C.K., Z.A.Ş., A.K., İ.M., S.U., S.H., N.Ç., H.D. ve F.Ö. isimli kişiler jandarma ekipleri tarafından suçüstü yakalandı. Balık avlayan 8 kişiye 778'şer TL para cezası kesildi.


Su yerine tineri
içerek zehirlendi
Kilimli beldesinde hurdacılık yapan 1 kişi bidon içindeki tineri 'su' diye içerek zehirlendi.Kilimli Polis Merkezi ekiplerinden alınan bilgiye göre; Hisar Arkası Mahallesi üzerinde A.Ç. isimli kişi hurda topladığı sırada bidon içerisindeki tineri 'su' diye içerek zehirlendi. Hastaneye kaldırılan A.Ç.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Nara atan kişiye
75 TL ceza kesildi
Ereğli'de içtiği alkolün etkisiyle çevreyi nara atarak rahatsız eden kişiye jandarma ekipleri 75 TL ceza kesildi. Ereğli İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinden alınan bilgiye göre; Dağlar Mahallesinde M.İ. isimli kişi içtiği alkolün etkisiyle çevreyi nara atara rahatsız ettiği gerekçesi ile jandarma ekipleri tarafından 75 TL idari para cezası kesildi.