Alaplı Belediyesi tarafından üst yapı çalışmalarına devam edilen Taşbaşı-Erdem yuva mevkisi deniz dolgu alanının 1. etap peyzajı kapsamında parke kaplama çalışmalarına başlandı.

Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, 13 bin metrekarelik 1. etap peyzaj alanında zemin düzenleme çalışmalarının tamamlanmasının ardından üst yapı çalışmalarına başlandığını hatırlatarak, Bu alanda zemin düzenleme, toprak serme çalışmalarını tamamlayarak, üst yapı çalışmalarına başladık. Oturma grupları, çocuk oyun parkları ve aydınlatma direklerinin montajını yaparak kullanıma hazır hale getirdik. Bordür ve çiçeklendirme çalışmasını da tamamladık. Hafta başından itibaren de, yürüyüş yollarına beton parke kaplama çalışmasına başladık. Sanıyorum, birkaç günde parke kaplama çalışmalarını da bitireceğiz dedi.
Bu alandaki üst yapı çalışmalarının devam edeceğini belirten Çimenoğlu, Çöp konteynırlarımız da hazır; montajını önümüzdeki günlerde yapacağız. Ayrıca bu alanda, yeşil alanlara çimlendirme de yapacağız. 1. etap peyzaj çalışmalarını tamamlandıktan sonra diğer etaplarla bu alandaki çalışmalarımızı sürdüreceğiz. 1. etap peyzaj çalışmaları tamamlandıktan sonra bu alan, sosyal olarak ilçemizin cazibe merkezi olacak diye konuştu.