Alaplı Belediye Meclisi, 2009-2014 döneminin son Belediye Meclisi toplantısını tek oturumla tamamladı. Başkan Çimenoğlu, meclis üyeleri ve birim müdürlerinden helallik istedi.

 

Belediye Meclisi Üyeleri Nuri Tekin ve Serdar Akyol’un mazeretleri nedeniyle katılamadığı son Meclis toplantısında, Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, 2009-2014 çalışma döneminin anısına tüm meclis üyelerine plaket takdim etti.

Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu’nun başkanlığında, açılış ve yoklama ile saat: 14.00’de başlayan toplantıda; 3194 sayılı İmar Kanunu’nun 18. madde uygulaması için İl Özel İdare ile ortak proje yapılması ve sokak hayvanlarının bakım ve rehabilitasyonu için İl Özel İdaresi ile ortak proje yapılması oybirliğiyle kabul edildi. Karşıyaka Mahallesi ada 48, parsel 45-57-80’deki gayrimenkullerin imar tadilatı ise oybirliğiyle reddedildi.

Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, toplantının ardından yaptığı konuşmada, 2009-2014 döneminin son Belediye Meclisi toplantısını yaptıklarını hatırlatarak, tüm Meclis üyelerine çalışmalarından ve Belediye çalışmalarına verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Geçen bu beş yıllık sürede, tüm Meclis üyeleriyle birlikte Alaplı’ya çok önemli hizmetler kazandırdıklarına işaret eden Belediye Başkanı Çimenoğlu, “Çok uyumlu, herkesin elinden gelen katkıyı vermeye çalıştığı bir çalışma dönemi yaşadık. Meclis üyelerimizin önerileri, eleştirileri çalışmalarımıza da olumlu yansıdı” dedi.

Başkan Çimenoğlu, konuşmasının ardından Meclis üyelerine, bu çalışma döneminin anısına plaket takdim etti. Meclis üyeleri de yaptıkları konuşmada, birbirlerinden ve belediye birim müdürlerinden helallik isteyerek, helalleştiler.

 

(Haber Merkezi)