Kilimli beldesinde oturan ve dört gün önce kaybolan Ahmet Karakütük, evinin 20 metre ilerisindeki çalılık alanda ölü bulundu. 

Kilimli Güney Mahallesi'ndeki evinde eşi Nezaket Karakütük ile birlikte oturan Ahmet Karakütük (63), sabahın erken saatlerinde İstanbul'a gideceğini söyleyerek evinden ayrıldı. İstanbul'da bulunan akrabaları ve arkadaşlarının yanına zaman zaman gittiği belirlenen Ahmet Karakütük'ten 3 gün haber alamayan Nezaket Karakütük, durumdan şüphelenerek çocuklarını aradı. Çocukları ve damatları tarafından Ahmet Karakütük'ün İstanbul'daki akrabaları ve arkadaşları telefonla aranılarak gelip gelmediği soruldu. Karakütük'ün ailesi, İstanbul'a gitmediğini öğrenmesi üzerine Ahmet Karakütük'ü aramaya başladı. Son durumu öğrenmek için kayınvalidesinin evine giden damat Eray Yılmaz, elbisesinden tanıdığı kayınpederini evin yaklaşık 20 metre ilerisinde bulunan dikenlerin arasında gördü. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık görevlileri, baltayla etraftaki dikenleri temizleyerek Ahmet Karakütük'e ulaştı. Karakütük'ün öldüğünün belirlenmesi üzerine olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı inceleme yaptı. Polis, adliye ve sağlık görevlileri tarafından Ahmet Karakütük'ün cesedi, dikenlerin arasından güçlükle çıkarıldı. Dikenlerin arasından kurtarılan Ahmet Karakütük'ün yüzü ve ellerinin parçalanmış olduğu görüldü. Elinde bir kısmı yenilmiş bisküvi dolu bir poşet bulunan Karakütük'ün el ve yüzünün fareler tarafından yenildiği tahmin ediliyor. 

Karakütük'ün sık sık alkol aldığı belirlenirken kesin ölüm sebebinin yapılacak otopsinin ardından belirleneceği belirtildi. Kilimli Belediyesi'ne ait cenaze aracıyla ceset otopsi yapılmak üzere Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.  

Olayın ardından soruşturma başlatan polis, Karakütük'ün ailesi ve komşularından çok sayıda kişiyi ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürdü.