Zonguldak'ta, dört kişilik bir aile sobadan zehirlenerek hastaneye kaldırıldı. Ailenin iki ferdi hava yoluyla Ankara'ya sevk edildi.
Sivriler beldesinde ikamet eden Yaşariye ve Hasan Karaveli çifti ve çocukları sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi. Dün akşam saatlerinde Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan aile fertleri tedavi altına alındı.
40 yaşındaki Yaşariye Karaveli, eşi Hasan Karaveli (44), çocukları Emrah (11) ve Muharrem Karaveli (16)'nin Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavileri sürerken Sağlık Bakanlığı'ndan helikopter istendi.
Bugün sabah Sağlık Bakanlığı'na ait hava ambulansı, Karaelmas Kemal Köksal Şehir Stadı'na indi. Durumu acil olduğu belirtilen Yaşariye Karaveli ambulans helikopterle Ankara'ya sevk edildi.
Sağlık durumu acil olduğu belirtilen Emrah Karaveli'nin de saat 13.15'te gelecek helikopter ile Ankara Dışkapı Çocuk Hastanesi'ne sevk edileceği belirtildi.
Baba Hasan Karaveli ve Muharrem Karaveli'nin de karayoluyla Ankara'ya sevk edileceği belirtildi. Zonguldak Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Orhan Şahin de durumu acil olan aile fertlerinin hava ambulansı ile Ankara'ya sevk edildiğini belirtti.