Gazeteniz Önder'in köşe yazarlarından Kamuran Esen, Tayyibe Atay, Neslihan Yazıcılar ve Eyüp Bektaş Bolu'nun Mudurnu ilçesinde bir araya geldiler. İstanbul Fotoğraf Grubunun daveti ile gerçekleşen ziyarete katılanlar sergiye dönük fotoğraf çalışması yaptılar.

Yurdun çeşitli bölgelerine inceleme, araştırma, soruşturma ve belgeleme kriterleri çerçevesinde birçok geziler yapan ve çektikleri fotoğrafları da sergilerde sanatseverlerin ilgisine sunan İstanbul Fotoğraf Grubu bu kez Bolu'nun Mudurnu ilçesine geldi.


Önder Gazetesi'nin köşe yazarlarından Kamuran Esen, Tayyibe Atay, Neslihan Yazıcılar ve Eyüp Bektaş'ın da katıldığı bu gezide, Mudurnu'nun meşhur keşli eriştesini ilk kez tadanlar ilçenin tarihi dokusuna hayran kaldıklarını ifade ettiler.
Eski Safranbolu'nun o tarihsel dokusunu taşıyan yapısı ve konaklarıyla ünlü turist çeken albenisi Mudurnu'nun çekiciliğini sürdürürken, kentin çevresindeki Göynük'te bulunan Sünnet ve Çubuk gölleri de ilgi buluyor.
Sünnet Gölü'nde konuklamak isteyenler için yapılan tesisler de şehrin kirliliğinden kaçmak isteyenler için doğa cenneti olmayı sürdürürken, Mudurnu'ya gidip gelmek için Abant gölü'nün içinden geçmek de geziye ayrı bir heyecan katıyor.

Uzun bir süre sonra Mudurnu'na bir araya gelen Önder'in köşe yazarları Kamuran Esen, Tayyibe Atay, Neslihan Yazıcılar ve Eyüp Bektaş dostluğu paylaşmanın güzelliğinde buluştular. Tayyibe Atay'ın eşi Abdullah Atay'ın konukseverliğini bolca sunduğu gezide çekilen fotoğraflar önümüzdeki aylar içinde İstanbul'da sergilenecek. İstanbul Fotoğraf grubu sonraki gezilerinin arasına Kdz. Ereğli ve Zonguldak'ı da almak istediklerini ve bu gezinin finalini de Amasra ve Safranbolu'da yapmak istediklerini belirttiler. Grubun Kdz. Ereğli gezisinde Cehennemağzı, Zonguldak gezisinde ise Gökgöl Mağaraları da programa dahil edildi.

Önder'in köşe yazarları Tayyibe Atay, Kamuran Esen, Eyüp Bektaş ve  Neslihan Yazıcılar Mudurnu’da dostluğu paylaştılar.