Çalışma ve Sosyal Bakanlığı'nın  Zonguldak, Karabük ve Bartın İlleri eski Bölge Çalışma Müdürü Fazilet Öztürk emekli olduktan sonra Karadeniz Ereğli'ye yerleşmişti. Öztürk'ün Ramazan Bayramı'ndaki ziyaretçileri arasında Çevre ve Orman Bakanlığı il Çevre Müdürü Nazmiye Uzun başta olmak üzere bir çok dostu evinde ziyaret ederek bayramını kutladı.

Öztürk emekli olduğu 2008 Mart ayından bu yana kendi rahatsızlığı, kız kardeşinin hastalığı ve ardından vefatı, oğlunun geçirdiği rahatsızlık ve tedavi derken en son olarak da eşi Hüsnü Öztürk'ün rahatsızlığı ile  zor günler yaşadı. Fazilet Öztürk bu süreç içinde en azından "nasılsınız?" diye hatırını soran ve  sürekli yanında olan dostlarının bu davranışını Ramazan Bayramı'nda da gördü.

Doğru Haber Gazetesi Sahibi Muzaffer Akgün, gazeteci eşi Meryem Akgün bayramın ikinci günü Zonguldak'tan gelerek Fazilet Öztürk'ü evinde ziyaret ettiler. Muzaffer Akgün'ün geçirdiği rahatsızlık sırasında eşi Hüsnü Öztürk'ün tedavisi için Ankara'da bulunduğu sırada kader arkadaşlığı yapan Öztürk ve Akgün çifti bayramlaştılar. Gazeteniz Önder'in Sorumlu Müdürü Mustafa Kemal Bektaş ve köşe yazarlarından Eyüp Bektaş'ta Öztürk'ü evinde ziyaret edip bayramlaşmaya gelen dostları arasında bulundular.  Zonguldak, Karabük ve Bartın İlleri eski Bölge Çalışma Müdürü Fazilet Öztürk bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve konuklarına çikolata ve tatlı ikram ederken, kızı Petek ve damadı Cem Aleybeyoğlu'nun da bir erkek çocuk beklediklerini müjdeledi.

Ziyarete renk katan ise Elif-Mustafa Kemal Bektaş'ın sekiz ayını dolduran kızları Ekin Bektaş oldu. Çevresine gülücükler dağıtan Ekin Bektaş, konuklara bebek sevgisini doya doya yaşattı.