Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) 7. Grup'ta mücadele eden Zonguldakspor-Kilimlispor maçında olaylar çıktı. Jop ve biber gazı kullanan polis, güçlükle olayları yatıştırdı.

Grubunda 22 puanla üçüncü sırada yer alan Zonguldakspor ile yine aynı kentin takımı olan ve 22 puanla dördüncü sırada bulunan Kilimlispor, Çaycuma şehir stadında karşı karşıya geldi. Taraflı kararlar verdiği gerekçesiyle hakeme sürekli aleyhte tezahürat ve küfürler savuran Kilimlispor taraftarları, Zonguldakspor'lu bazı oyuncu ve görevlilere de tepki gösterdi. Maçın bitiş düdüğünün ardından hakemlere, Zonguldakspor'un futbolcu ve görevlilerine tepkilerini arttıran taraftarlar,
tel örgülere çıkmaya çalıştı. Tel örgülere tırmanan taraftarlara polis müdahale etti. Tel örgülere jop ile vuran polisler, biber gazı sıkarak, taraftarların sahaya girmesini engelledi. Zaman zaman polislerle de tartışan Kilimlispor taraftarları, maçın bitiminden dakikalar sonra tribünlerden çıkartılabildi. Olaylar esnasında bir grup Kilimlispor taraftarı ise sahaya pet şişe davul tokmağı gibi cisimler attı. Olaylar nedeniyle bir süre saha ortasında mahsur kalan Zonguldakspor'lu antrenör, kulüp görevlileri ve futbolcular, Kilimli taraftarlarının stadı boşaltmasının ardından geniş güvenlik tedbirleri arasında sahadan çıkartılabildi. Stat çıkışında da tepkilerini sürdürmek isteyen taraftarlar, polisin müdahalesi ile otobüslerine bindirilerek kentten uzaklaştırıldı.
Maçı 4-1 kazanan Zonguldakspor'lu futbolcular ise galibiyet sevincini taraftarları ile paylaştı.