Zonguldak İl ve İlçe Ticaret ve Sanayi Odaları Yönetim Kurulu Başkanları, Meclis Başkanları ve Genel Sekreterleri Zonguldak milletvekillerini Türkiye Büyük Millet Meclisinde ziyaret ettiler.

Ziyarete Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş, Meclis Başkanı İlhan YAZICIOĞLU, Genel sekreter Gündüz ACAR,Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin DEMİR, Meclis Başkanı Zafer SAĞLAM ve Genel Sekreter Muharrem SARIKAYA, Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zekai KAMİTOĞLU, Meclis Başkanı Ergün ECE, Genel sekreter Alper PÜREN, Devrek Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Haldun HACIKULAOĞLU, Genel Sekreter Cihat YABAN, Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep OCAK, Meclis Başkanı Nedim KAPLANCAN, katıldılar.

 

Ziyaret ekibi Ak Parti Milletvekilleri Polat TÜRKMEN, Ahmet ÇOLAKOĞLU ve Hamdi UÇAR’ı  CHP Milletvekilleri Ünal DEMİRTAŞ ve Deniz YAVUZYILMAZ’ı  ziyaret etti. Ziyarette ‘’Zonguldak İş Dünyasının Yol Haritası, 27.Dönem Milletvekillerimizden Beklentilerimiz’’ raporu kendilerine takdim edildi.

Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş Kdz.Ereğli ile ilgili özellikle ‘Üniversite,Tersaneler,Teşvik ’konusuna değindi.