Alaplı Demokrat Parti İlçe Teşkilatı ilçedeki protokol ziyaretlerine başladı. Demokrat Parti Alaplı İlçe Başkanı Mehmet Yaman ve beraberinde Belediye Başkanı Dr. Nezvat Çimenoğlu, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri ve İlçe Yönetimi İlçe Kaymakamı Aydın Memük'e nezaket ziyareti gerçekleştirdi.
Ziyarette konuşan Demokrat Parti Alaplı İlçe Başkanı Mehmet Yaman, parti olarak ilçenin menfaatleri noktasında çalışmalar yaptıklarını belirterek, ilçe için yapılacak olan tüm çalışmalara gereken desteği sağlayacaklarını kaydetti.
Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu'da konuşmasında ilçenin sorunlarının çözümü noktasında taşın altına eline koyacaklarını belirtti.  Belediyeciliğin zor bir görev olduğunu ve bunun bilincinde olduklarını belirten Çimenoğlu, "Halkımız biz bu göreve layık gördü. Bizde halkımızın bize olan güvenine layık olmaya çalışıyoruz. İlçemizin sorunlarının çözümü noktasında elimizden gelen gayreti gösteriyoruz" dedi.
Alaplı Kaymakamı Aydın Memük'de konuşmasında Demokrat Parti İlçe Teşkilatının ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu ve İlçe Yönetimine başarı temennisinde bulundu.
Demokrat Parti Alaplı İlçe Başkanı Mehmet Yaman ve beraberinde Belediye Başkanı Dr. Nezvat Çimenoğlu, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri daha sonra İlçe Emniyet Müdürü Erkan Tektaş'ı ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Demokrat Parti Alaplı İlçe Başkanı Mehmet Yaman, İlçe Emniyet Müdürlüğünün ilçedeki çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve takdirle karşıladıklarını kaydetti.
İlçe Emniyet Müdürü Erkan Tektaş'da Demokrat Parti İlçe Teşkilatının ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak ilçedeki asayiş, huzur ve güven ortamının sağlanması noktasında çalışmalar yapıyoruz. İlçede kurduğumuz kamera sistemi sayesinde asayiş olaylarında önemli bir gerileme kaydettik. Amacımız ilçe halkının huzur ve güvenli bir ortamda yaşamasını sağlamaktır" dedi.
Demokrat Parti Alaplı İlçe Başkanı Mehmet Yaman ve beraberinde Belediye Başkanı Dr. Nezvat Çimenoğlu, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri daha sonra göreve yeni başlayan İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Levent İşcan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.