Alaplı Atatürk İlköğretim Okulu?na akıllı tahta hediye eden Ortopedi Uzmanı Recep Erdoğan?a Okul Müdürü Nusret Akdeniz tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.
Okul binasında gerçekleşen plaket töreninde konuşan Okul Müdürü Nusret Akdeniz, okuldaki eksikleri tamamlamaya devam ettiklerini belirterek, sınıflarda akıllı tahta projesini hayata geçirdiklerini söyledi.
Akdeniz, ? Okulumuzdaki Akıllı Sınıfların oluşumunda emeği geçen tüm öğretmen, veli, okul aile birliği ve eğitim gönüllülerine, ayrıca Dr. Recep Erdoğan hocamıza da huzurlarınızda yaptığı yardımdan dolayı bir kere daha teşekkür etmek istiyorum" dedi.

Dr. Recep Erdoğan? da yaptığı konuşmada kendisinin de aldığı yardımlarla okuduğunu belirterek, Eğitime destek vermeye devam edeceğini söyledi. Erdoğan, ?Bende öğrencilik yıllarımı birilerinin yardımları okudum, bu gün buralarda sizlere hizmet ediyorsam, dün bize yapılan yardımları, bu gün bizler elimizden geldiğince devam ettirmenin gayreti içindeyiz, on gün önce bu sınıfa geldim, öğrencilere ne olmak istediklerini sordum, doktor olmak isteyen iki öğrenci çıktı, bu gün aynı soruyu sordum, sınıfın yarısı doktor olmak istediğini söyledi, buda beni fazlası ile mutlu etti" dedi
Konuşmaların ardından Dr. Recep Erdoğan?a Okul Müdürü Nusret Akdeniz tarafından plaketi takdim edildi.