Sağlık Bakanlığı Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi'nin Genel Cerrahlarından Op. Dr. Hüseyin Uysal, kendisi gibi doktor olan oğlu Serkan Uysal'ı Samsunlu gelin Eda Köse ile evlendirdi.

Sevim- Hüseyin Uysal'ın oğlu Serkan Uysal,  7 Temmuz Cumartesi günü saat 19.00'da Büyük Anadolu Otel'de gerçekleştirilen düğün töreni ile Samsunlu Tenzile-Kudret Köse'nin kızları Eda ile yaşamını birleştirdi. Gülüç Beldesi'ndeki nikah töreninde Belediye Başkanı Aydın Güngör genç çifti kutlayarak bir ömür boyu tek yastıkta mutlu olmaları dileğinde bulundu.

Aslen Alaplılı olan Hüseyin Uysal,  oğlunu evlendirmenin mutluluğunu salonu dolduran bin kişinin üzerindeki konuklarını tek tek ziyaret ederek hoş geldiniz dedi.

Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Muharrem Erdem, Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Celal Bozkuş, Esnaf Kooperatifi Başkanı Mehmet Azman, CHP Zonguldak Milletvekili 5. Sıra Adayı Ünal Demirtaş,  doktor arkadaşları ve her iki ailenin dost ve yakınlarının katıldığı gecenin sürprizi ise Ereğli müzikleri çalarak salona giren davul zurna ekipleri oldu. Köçekli müzik ziyafeti geceye katılanlara hoş dakikalar yaşatırken, Neray'da gecenin tüm yükünü omuzlayarak sahnede ortaya koyduğu başarılı performans ile göz doldurdu. Sanatçı her yöreden okuduğu şarkı ve türküler ile salonu coşturdu.

 

Önder Gazetesi Camiası olarak genç çifte bir ömür boyu sağlık ve sevgi dolu dolu dolu mutluluklar dileriz.