DSP Ereğli İlçe Başkanı Mustafa Timur, Ereğli Belediye Başkanlığına aday adaylığı için 3 başvuru yapıldığını belirterek, “Meclis üyeliklerine de müracaatlar sürüyor. Halkımızın partimize gösterdiği ilgi bizleri son derece mutlu ediyor” dedi.

 

Demokratik Sol Parti (DSP) Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Mustafa Timur, ilçe merkezi, belde ve köylerde örgütlenme çalışmalarına ağırlık verdiklerini söyledi. DSP’den Ereğli Belediye Başkanlığına aday adaylığı için şuana kadar 3 kişinin müracaat ettiğini söyleyen Timur, “Bu süreç devam ediyor. Belediye Başkanlığına aday adaylığı için 3 müracaatın yanı sıra belediye meclis üyeliği için de taleplerin gelmesi bizleri son derece mutlu ederken halkın DSP’ye duyduğu özlemi ortaya koymuştur” dedi.
Bayram süresinde parti yöneticilerin halk ile bayramlaştığını belirten Timur, “DSP Ereğli İlçe Başkanlığında göreve gelmemizin ardından parti içerisinde birlik ve beraberliği sağlamak adına önemli çalışmalara imza attık. Partimizin son dönemlerde ilgi görmesi bizleri umutlandırdı. Partimize üye kayıtlarımız tüm hızıyla devam etmektedir. Ereğli ilçe merkezinin ardından beldelerimizde ve köylerimizde de örgütlenme çalışmalarına ağırlık vermeye başladık” sözleri ile konuştu.
DSP Ereğli İlçe Başkanlığı tarafından Ramazanın son günü verilen iftar yemeğinin yoğun ilgi görmesinden duyduğu memnuniyeti ifade eden İlçe Başkanı Timur şunları söyledi: “İlçe yöneticilerimize, partililerimize bu duyarlılıklarından ötürü teşekkür ediyoruz. Yoğun bir katılımın olması bizleri son derece sevindirmiştir”