Kdz. Ereğli Belediyesinin sürekle  borçlandığı ve ilçenin borç batağına  çekildiğini ifade eden DSP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Mustafa Timur, cami yerinin de yanlış olduğunu vurgu yaptığı açıklamasında, “Belki unutmuştur diyerek  Uysal’a seçim öncesinde verdiği sözlerin bazılarını hatırlatmayı görev biliriz.” Dedi.

 

Timur, “Sayın Uysal aşağıda sıralanan sözler size aittir.” Başlıklı açıklamasına şu sözlerle devam etti:


Kent Meydanı ve Yayalaştırma Projesi – Eğitim Vadisi Projesi – Kongre Merkezi Projesi – Rasathane ve Uzay Gözlem Merkezi – Atatürk Kültür Merkezi Projesi – Atıcılık ve Binicilik Okulu Projesi – Poligon – Piknik Alanı Projesi – Hayvan Rehabilitasyon ve Sahiplendirme Merkezi – Şehir Kulübü – Plaj Tesisleri – Fuarlar – Off Road – Marina – Monoray Projesi – Pazaryeri Projesi – Modern Taksi Durakları – Deniz otobüsü – Her Mahalleye Yüzme Havuzu – Çocuk Su Oyunları Alanları – Hobi bahçeleri – Hanım evleri projesi – Bisiklet ile sağlıklı yaşam projesi – Torunumla yaşlanıyorum, huzur evleri projesi – Arıtma tesisi – Asfalt Plent Tesisi – Çöplerin Gezi Kazanımı Projesi – Şeffaf Belediyecilik – İşsizliğe Son Projesi verilen vaatlerden önde gelenleriydi.

 

Hem de;  bu projeleri  borçlanmadan ve belediye  gelirleriyle  yapacaktın. Bu iş kolay diyordun.

 

30 Mart 2014 tarihinden bu güne kadar belediye yönetiminin  Kdz Ereğli için  yapabildikleri en ufak bir hizmetleri yok.  Şimdi de borçlanmaya devam diyerek yine borç isteyin Kent Meydanına cami yapmaya kalktılar. Ereğli’de arsa mı yok? Neden Kent Meydanı. Aday olabilmek için cami mi yapılır?  Aday olabilmek için Ereğli halkının gönlünde yer alacaksın.

Vaat ettikleriyle yaptıkları birbirini tutmayan ve iktidar partisi olmasına rağmen, iktidardan yararlanmak yerine sürekli borçlanan bu yönetim geleceğimizi ipotek altına alıyor.  

Evet açıkça söylüyorum; bir tek belediye başkanı değil meclis üyelerinin  tamamı  başarısızdır.

CHP li belediye meclis üyelerini  konuşmaya gerek bile duymuyorum.  Varlıkları veya yoklukları hiç beli değil, ne yaptıklarını da kimse bilmez. Tam evlere şenlik.  

 

Fazla lafa gerek yok;  hepimiz insanız, heveslerimiz olabilir, hayallerimiz olabilir ve  bazen bu hevesler ve hayaller  gerçekleşir.  AKP belediye başkanı ve AKP li meclis üyeleri  heves etikleri siyasete hasbel kadar ahbap çavuş ilişkileriyle  girmişlerdir. Sonuçlarının nereye varacağını  ve nereye sürükleyeceğini  bilmeden kontrolsüzce  yol almaya çalışıyorlar.   

 

Yazık diyorum!

 

Yol yakınken, daha fazla hata yapmadan,  Belediye başkanını  ve beraberindeki AKP’li  ve CHP li meclis üyelerinin tamamını istifaya davet ediyorum   Bu istifa;  hem kendileri için, hem de şehrimizin hayrına olacağına inanıyorum.

 

Kamu oyuna saygıyla duyurulur.