Kdz.Ereğli’de sahipliğini Serpil Lafçı’nın yaptığı Oto Expertiz isimli işyerinin açılışı için tören düzenlendi.

Kavaklık Mahallesi Devrek Yolu Caddesi üzerinde hizmete giren işyeri hakkında gazetecilere bilgi veren işletmeci Serpil Lafcı, ilçede bir ilki gerçekleştirmenin gururunu yaşadıklarını söyledi ve “Açtığımız iş yerimizde, ikinci el araç alan sürücülere yardımcı olacağız. Alınan ikinci el araçların motor testinin yanı sıra, kaporta, boya, değişen amortisörleri, süspansiyonları, yanal kayma testlerini yapıp, 6 sayfalık rapor haline getireceğimiz bilgileri müşterilerimize sunacağız. Bu sayede alacakları aracın güvenli olup olmadığını net bir şekilde görecekler.”dedi.

Yapılan duanın ardından iş yerinin açılış kurdelesini ise ailenin büyüğü Salim Akça kesti. İşletmeci Serpil Lafcı’nın eşi Nagil Lafcı ile birlikte davetlilerle yakından ilgilendiği açılışta yiyecek-içecek ikramında bulunuldu. Öte yandan işletmecilerin geçtiğimiz gün yaşanan terör saldırısı dolayısıyla eğlencenin olmadığı sade bir tören hazırlamayı uygun gördükleri öğrenildi.

 

Kalabalık davetlinin katıldığı açılışta, yiyecek ve içecek ikramında bulunuldu, davetlilere çalışmaya yönelik bilgiler aktarıldı.