6-7-8 Temmuz 2012 tarihinde gerçekleştirilecek olan Uluslararası Sevgi Barış Dostluk Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri kapsamında Türk Basını'nın önemli isimlerinden Uğur Dündar ve Yılmaz Özdil ile ünlü tiyatro ve sinema oyuncusu Müjdat Gezen Karadeniz Ereğli'ye geliyor. Üç ünlü isim hem çeşitli etkinliklere katılacak hem de kendilerine Sevgi Barış Dostluk Ödülü takdim edilecek.

 

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, yaptığı açıklamada, festival etkinlikleri kapsamında milyonların sevgilisi haline gelen ve Türk basın tarihinin en önemli isimlerinden olan Uğur Dündar ve Yılmaz Özdil'in Karadeniz Ereğli'ye geleceğini hatırlatarak, Her iki usta gazetecimiz, 7 Temmuz Cumartesi günü saat 16.00'da Cehennemağzı Mağaralarında söyleşi gerçekleştirecek ardından da saat 18.30'da Alemdar Müze Gemisi önünde kendileri için hazırlanan sahnede imza gününe katılacak dedi.

 

GEZEN, TİYATRO SEVERLERLE BULUŞACAK

Posbıyık, ayrıca festival etkinlikleri kapsamında kente gelecek olan Müjdat Gezen'in Aptal isimli tiyatro oyunuyla 7 Temmuz Cumartesi günü saat 14.00'te AKM Sinema Salonu'nda sevenleriyle buluşacağını belirtti. Başkan Posbıyık, Uğur Dündar, Yılmaz Özdil ve Müjdat Gezen'e festival etkinlikleri kapsamında verilen ve Türkiye'nin Nobeli sayılan Sevgi Barış Dostluk ödülünü saat 22.00'de Ana sahnede kendilerine takdim edeceğiz sözleriyle halkı festivale davet etti.