GMİS Genel Başkanı Alabaş, İş Sağlığı ve Güvenliği Kongresi'ne katıldı, fuarda Zonguldak'ta kurulu bulunan firmanın standını ziyaret etti.

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Eyüp Alabaş, İstanbul'da 11-14 Eylül 2011 tarihleri arasında düzenlenen 19. Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği Kongresi'ne katıldı. Alabaş, kongre kapsamında açılan İş Sağlığı ve Güvenliği Fuarı'nı da ziyaret etti. Fuarda Zonguldak'ta kurulu bulunan Solunum Koruyucu Maskeler üreten MFA firmasının standını ziyaret eden GMİS Genel Başkanı Alabaş, ürünler hakkında bilgi aldı. Firma Yetkilisi Murat Uzun, Dünyanın en önemli organizasyonlarından biri olan Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği Kongresi kapsamında açılan İş Sağlığı ve Güvenliği Fuarı'na katılarak stand açtık. Türkiye'nin ilk yerli solunum maskesi üreten firması ve markası olmanın yanı sıra bir Zonguldak firması olarak böylesine önemli bir fuarda yer almaktan mutluluk duyuyoruz. Alabaş'ın ziyareti bizleri memnun etti dedi.

MEMNUNİYET VERİCİ

Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Başkanı Eyüp Alabaş ise 19. Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği Kongresi 'ne katılmak için İstanbul'da bulunduğunu ve fuarda bir Zonguldak firmasının stand açtığını öğrenince özellikle ziyaret etmek istediği belirtti. Alabaş, İş Sağlığı ve Güvenliği herkesin üzerinde büyük bir dikkat ve titizlikle durması gereken bir konu. Türkiye'nin ilk solunum maskesini üreten firmanın bir Zonguldak firması olmasının yanı sıra dünyanın dikkatle izlediği bir kongrenin fuarında stand açması ve ürünlerini tanıtması memnuniyet verici. Zonguldaklı bir firmanın iş sağlığı ve güvenliği alanında hem ulusal hem de uluslararası ölçekte üretici kimliği ile yer almasından gurur duyduk dedi.
GMİS Genel Başkanı Alabaş, İş Sağlığı ve Güvenliği alanında Zonguldak'ın önemli bir konumda olduğunu belirterek Zonguldak Karaelmas Üniversitesi ile işbirliği içinde ürünlerin geliştirilmesinin ve yeni ürünler üretilmesinin mümkün olduğunu ifade etti.