Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (AK Parti) iktidara geliş tarihi olan 3 Kasım 2002 tarihinin üzerinden 13 yıl geçtiğini hatırlatan AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, "13 yılda gerek ülkemiz, gerekse Zonguldak çok yol kat etti" dedi.

Milletvekili Ulupınar, AK Parti'nin iktidara gelişinin 13’üncü yılı dolayısıyla yaptığı açıklamada, AK Parti'nin oylarını katlayarak artıran ve girdiği her seçimde tek başına iktidar olan dünyada örnek siyasi parti olduğuna dikkat çekti.

Ulupınar, açıklamasında şunları söyledi:

"AK Parti, ilk kez iktidara geldiği, Türkiye'mizin kaderinin değiştiği gün olan 3 Kasım 2002 tarihinden 2014'e geldiğimizde girdiği her seçimden zaferle çıkmayı ve oylarını katlayarak tek başına hükümet kurmayı başarmıştır. Adalet ve Kalkınma Partisi’nin kurulmasına vesile olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve kurmaylarına tüm Türkiye olarak şükranlarımızı sunuyoruz. AK Parti, dünyaya örnek tek partidir. 3 Kasım 2014'e geldiğimizde hala iktidardaysak, ülkemiz AK Parti iktidarı ile 13 yılda önemli mesafeler kat etmiştir. Türkiye seçmeninin yarıdan fazlasının oyları ve sevgisine mazhar olabiliyorsak, bu birlik ve beraberliğimizin devamlılığı, dürüst bir şekilde çalışma ve 'Halka Hizmet Hakk'a Hizmet' düsturunu kendimize ilke edinmiş olmamızdandır. Bu 13 yıllık dönemde 'olamaz' denilenleri yaparak, halkımızın daha refah içinde yaşamasına imkân vermiş ve vermeye de devam ediyoruz.” (Haber Merkezi)