Alaplı Sağlık Grup Başkan vekili Dr. Sezgin Melek İlçede Domuz Gribine karşı aşılama çalışmalarının devam ettiğini bildirdi
Kentte 50 yaş üzeri kronik rahatsızlığı olanlara karşı domuz gribi aşılarının yapıldığını belirten " İlçemizde Domuz gribine karşı koruyucu aşılama çalışmalarımız devam ediyor. 50 yaş üzeri vatandaşlarımıza ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın aşılarını yapıyoruz. İleriki zamanlarda hamile olan kadınlar içinde aşılar geldiğinde aşılama işlemini yapacağız" dedi.
İlçede sağlık ocaklarının tam kadro olarak ilçe halkına hizmet verdiğini belirten Melek"
"Alaplı İlçesi Sağlık Grup Başkan vekili Dr. Sezgin Melek İlçede Domuz Gribine karşı aşılama çalışmalarının devam ettiğini belirtti.
DOKTOR AÇIKLARI
Ssğlık ocaklarımızda personel açığı şuan için yoktur, Mollabey sağlık ocağı bir doktorla hizmet veriyordu, Çapa Tıp Fakültesi mezunu Dr.Alper Aydıncı'da Mollabey sağlık ocağına atanmıştır. Yeni atanan arkadaşımızla şuan Mollabey sağlık ocağı iki doktorla halkımıza hizmet vermektedir. Dağ Köyündeki sağlık ocağımızın da doktoru vardır, Gümeli sağlık ocağımızda ki doktorumuz Uzmanlık sınavını kazandı, bir ay içinde görevinden ayrılıp Uzmanlık için eğitime gidecektir, Gümeli sağlık ocağımıza da Doktor ataması yapılmıştır, Alaplı sağlık grup Başkanlığına bağlı olarak sağlık evleri dahil olmak üzere personel açığımız yok denecek kadar azdır. Koordineli çalışmalarla sağlık ocaklarımızdaki hizmet devam etmektedir" dedi.