Kilimli beldesinde Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri Kurban Bayramı dolayısıyla Kdz. Ereğli İzmirlioğlu Huzurevi'ndeki yaşlılara duygu yüklü mektuplar gönderdi.
Kdz. Ereğli İzmirlioğlu Huzurevi Müdürü Zeynep Yüksel Ünal, Kilimli Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri Kurban Bayramı dolayısıyla huzurevinde ikamet eden yaşlılara anlamlı ve duygu yüklü mektuplar gönderdiklerini söyledi.  
Öğrencilerin bu davranışının anlamlı olduğunu ve unutulmaya yüz tutmuş alışkanlıkları yeniden hatırlattığını belirten Ünal, "Kilimli Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri bizi çok duygulandırdı. Bizim unuttuğumuz şeyleri bize hatırlattılar. Huzurevi sakinlerimizde çok mutlu oldu. Kendi elleriyle bu mektup kartlarını yapmışlar, bize ve yaşlılarımıza göndermişler, onların hepsini öpüyor, bayramlarını kutluyor ve başarılar diliyorum. Bayramımız çok güzel başladı, herkesin bayramını kutluyorum" dedi.
Kdz. Ereğli İlçe Sosyal Hizmetler Müdürü Necdet Kocaman ise, "Günümüzde haberleşmenin yani internetin hakim olduğu bir zamanda Kilimli'deki Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencilerinin dede, babaanne ve anneanne ilişkisi içinde mektup yazmaları bizleri çok duygulandırdı.  Bizlerde kendilerine selam gönderiyor ve öpüyoruz" dedi.
Huzurevi sakinleri de öğrencilerden gelen duygulu mektupları dikkatle okurken, mutluluklarını dile getirdiler.