Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü bünyesinde görev yapan teknik personelin rotasyon nedeniyle, başka illere ve görevlere atanması dolayısıyla hem veda, hem de birlik-beraberlik ve kaynaşma yemeği düzenlendi.

Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen yemeğe; Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel, Bölge Müdür Yardımcıları Ahmet Ünver ve Engin Keleş, tayini çıkan Bölge Müdür Yardımcıları Nizamettin Ören ile Hasan Büyük, ORKÖY Şube Müdürü Ayşe Toptan, Ereğli İşletme Müdürü Cihan Bekmezci, Özel Bütçe Saymanı Yılmaz Savaşçı, Silvikültür ve Ağaçlandırma Şube Müdürlüğü Mühendisi Mehmet Kardil, Orman Muhafaza Memurları, Mevlüt Aygün ile İsmail Dinler, Şube Müdürleri, İşletme Müdürleri ve İşletme Müdür Yardımcıları, Şefler, Bölge Müdürlüğü ve İşletme Müdürlüğü personeli ile aileleri katıldı.

Veda yemeğinde, meslek hayatında uzun zamandır birlikte yol aldıkları meslektaşlarını uğurlayacak olmanın hüznü, bir araya gelerek yapılan sohbetler ile uzun yıllar birlikte çalışılan acı ve tatlı günlerin yad edilmesine dönüştü.

Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel, yaptığı konuşmada, tayini çıkan personele, Zonguldak Bölge Müdürlüğü’ne yaptıkları çalışmalarından dolayı teşekkür etti ve yeni görevlerinde başarılar diledi. Duygularını tek tek ifade eden,  teknik elemanlar ve muhafaza memurları, “Görev yaptığımız yerlerin güzellikleri ve dostlukları her zaman hatıralarımızda olacak” diyerek, çalışma arkadaşlarına veda ettiler.

Konuşmaların ardından Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel tarafından Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü’ne verdikleri emek ve hizmetlerden dolayı kendilerine hediyeleri takdim edildi.

Tören, fotoğrafların çekilmesi ve kutlamaların yapılmasıyla sona erdi.

(Haber Merkezi)