Kdz.Ereğli Kaymakamlığı, 29 Nisan tarihinden itibaren başlayacak olan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadelede tam kapanma sürecine ilişkin açıklamada bulundu.

Kdz.Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu başkanlığında Kaymakamlık Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda son gelişmeler, alınacak önlemler detayları ile masaya yatırıldı.

Kaymakamlıktan konuya ilişkin yapılan açıklamada ise şu görüşlere yer verildi:

"30 Nisan 2021 tarihinden itibaren başlayacak tedbirlere ilişkin kararlar Kaymakamlık Makamında yapılan toplantı ile değerlendirildi. Buna göre; vatandaşlarımızın İçişleri Bakanlığınca alınan kararlara harfiyen uymalarında, kısıtlamalardan muaf olan vatandaşlarımızın, bu muafiyetlerinin sadece belirlenen güzergâh ve iş ile sınırlı olduğundan, bu durumun suiistimal edilmemesinde, İhtiyaçlarını en yakın market, manav, kasap vb. yerlerden karşılamaları, araç kullanmamalarında, Piknik vb. faaliyetlerden uzak durulmasında, Tedbirler ile bu virüsün azalacağı yönünde hepimizin elinden gelen gayreti göstererek, birlikte başaracağımızın bilinmesinde fayda vardır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur."