Zonguldak'ta Memur-Sen Zonguldak Temsilciliği tarafından organize edilen Düzceli Mehmet adlı tiyatro gösterisi büyük ilgi gördü.
Memur-Sen Zonguldak Temsilciliği tarafından getirilen Düzceli Mehmet adlı tiyatro oyunu Atatürk Kültür Merkezi'nde sahnelendi. Oyun öncesi kısa bir konuşma yapan Memur-Sen Zonguldak İl Temsilcisi Kamuran Aşkar, sendika olarak hayatın her alanında sosyal sorumluluklar üstlendiklerini belirterek oyunculara ve konuklara teşekkür etti.
Ünlü yazar Halit Ertuğrul’un “Düzceli Mehmet” adlı eserinden tiyatroya uyarlanan ve aynı adı taşıyan tiyatro gösterisi Zonguldaklılar ile buluştu. Oyunda Yaşar Alptekin de rol aldı. Sınıfta bir tartışmayla başlayan oyunda ateist bir gencin Allah’a inanma yolundaki değişimi, bu yolda yaşadığı çarpıcı gelişmeler canlandırılıyor.
Tiyatro gösterisine Türkiye Taşkömürü Kurumu(TTK) Genel Müdürü Burhan İnan, İl Milli Eğitim Müdürü Harun Girgin, Memur Sen İl Temsilcisi Kamuran Aşkar, Sağlık-Sen Şube Başkanı Mehmet Ali Kara, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Havva Yılmaz, bazı Milli Eğitim şube müdürleri ile kalabalık bir seyirci topluluğu katıldı. Oyunun sonunda Yaşar Alptekin kitaplarını imzaladı.