Memur-Sen Zonguldak Temsilciliği, 24 Haziran 2011 tarihinde ünlü yazar Halit Ertuğrul'un “Düzceli Mehmet” adlı eserinden tiyatroya uyarlanan ve aynı adı taşıyan tiyatro gösterisini Zonguldaklılarla buluşturuyor.
Tiyatro oyununda ünlü sinema sanatçısı Yaşar Alptekin'in de rol alacağı bildirildi.
Konu ile ilgili açıklama yapan Memur-Sen İl Temsilcisi Kamuran Aşkar, Memur sendikacılığını sadece ücret ve sosyal haklar boyutunda değerlendirmediklerini, kültürel etkinliklere de önem verdiklerini ifade etti. Kamuran Aşkar, “Her zaman ve her zeminde üyelerinin hak ve menfaatlerinin takipçisi olan Memur-Sen, sendikacılığın kültürel bir boyut kazanmasını da çalışmaları ile göstermiştir. Verdiği mücadele ile yıllardır kamuda sözleşmeli çalışanlara kadroya geçişini sağlayan, 4/C'li çalışanlara eş ve çocuk yardımı alıp kadro mücadelesi veren, yıllardır kamu çalışanının beklediği toplu sözleşmeyi alan sendika olarak, farklı zeminlerde de eğitim ve kültürel konularda konferanslar, seminerler ve yarışmalar düzenleyen bir Memur-Sen vardır. Bu bağlamda böylesine güzide sanatçıların yer aldığı bir oyunu, Zonguldak halkı ile buluşturmaktan büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Şehrimize sadece eğitim alanında değil, kültürel alanda da; sosyal sorumluluğumuzun bir gereği olarak bundan sonra da hizmetlerimize devam etmeye kararlıyız” dedi.
Memur-Sen İl Temsilcisi Kamuran Aşkar, tiyatro gösterisinin Atatürk Kültür Merkezinde olacağını ve biletlerin Memur-Sen İl Temsilciliğinden temin edilebileceğini söyledi.